Partyflock
 
­ Nederland

Lief festival heeft hoop en opent kaartverkoop

gepubliceerd door , op
Goed nieuws voor Lief Festival. De overheid heeft het startsein gegeven en de voorbereidingen kunnen beginnen. Dankzij het evenementen garantiefonds dat de overheid beschikbaar stelt worden de gemaakte kosten en de gekochte tickets terugbetaald wanneer het festival toch geen doorgang kan vinden vanwege het coronavirus.

"Gaat het dan echt gebeuren? Vieren we 4 september 2021 LIEF's 15e verjaardag op Strijkviertel?" Het geluk van de organisatie kan niet op. De eerste zaterdag van september staat zoals ieder jaar weer in het teken van Lief Festival. Het moet een euforisch moment zijn geweest voor de organisatie, zij kunnen zich namelijk weer richten op het voorbereiden van evenementen zonder een al te groot risico te nemen.

Ook bezoekers hebben iets in te halen en de organisatie verwacht dan ook een hoge opkomst. "Voor de bezoeker is het ook onwijs fijn dat de overheid garant staat. Het zou toch zonde zijn als je het eerste festival misloopt door de onzekerheid van nu. Achter de schermen zijn we druk bezig met het rondmaken van de programmering, bezoekers kunnen dit jaar grote headliners op de Line-up verwachten. We hebben tenslotte wat te vieren én heel wat in te halen!", aldus de organisatie.

Daarnaast kun je uiteraard nog steeds op ontdekking gaan op het prachtige terrein aan de Strijkviertelplas en uit je dak op de disco hitjes. Er is voor ieder wat wils!

De kaartverkoop opent aanstaande woensdag en de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. De organisatie garandeert haar bezoekers in ieder geval een spetterende editie. De echte fans van Lief Festival hebben waarschijnlijk hun kaartje van vorig jaar gehouden óf voor een voucher gekozen die nu verzilverd kan worden voor een ticket voor dit jaar.

Tickets bestel je woensdag hier.