Partyflock
 
­ Nederland

Exposure in Club Fly

anoniem gepubliceerd op
Exposure in Club Fly
3 augustus 2004
Wat er in Den haag allemaal gaat gebeuren op 28 augustus is tot op vandaag nog steeds onbekend. Wat wel vast staat is dat op deze datum Exposure weer een editie “It’s all about the music” organiseert. Zoals het publiek de laatste malen gewend is presenteert deze organisatie opnieuw een line up om U tegen te zeggen.

Zo zal de avond worden opgestart door Jordi Bouman. Dit talent was onder andere te bewonderen op de laatste editie van Everybody waar hij draaide met Sander Kleinenberg, Tom Stephan, Stef Vrolijk en de 16 Bit Lolita’s.

Na Jordi Bouman zal het roer worden overgenomen door Joyce Mercedes, de resident van Exposure. Deze dame krijgt altijd zeer goede reactie’s van de critici en is niet meer weg te denken op een Exposure avond. Met haar eigen zwoele en sexy sound staat zij altijd garant voor kwaliteit en groeit haar internationale status bijzonder snel met boekingen over de gehele wereld.

Als Joyce Mercedes haar sound aan het Exposure publiek heeft laten horen en opnieuw een X aantal aanbidders erbij heeft gekregen is het de beurt aan Fred Numf. Een man die, zoals meerdere Nederlandse dj’s, veel bekender is in het buitenland dan in Nederland, maar nu met een snel tempo Nederland op zijn handen krijgt. Niet alleen heeft hij geproduceerd op Yoshitoshi maar ook op o.a. het bekende Global Underground. Naast producties heeft Fred Numf ook div. cd compilatie’s achter zijn naam staan en werkt hij samen met o.a. Chris Fortier, Anthony Pappa en Steve Porter. Ook Fred Numf draait over de gehele wereld en is elk weekend wel in een ander land te vinden. Bovendien staat hij dit jaar op Dance Valley in de Yoshitoshi tent.

De avond zal worden afgesloten door Stef Vrolijk & 16 Bit Lolita’s. Stef Vrolijk heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Als mede organisator van de Everybody feesten, staat hij altijd garant voor een top sfeer en een strakke sound. Naast Everybody is Stef ook actief bezig met produceren. Vond je zijn productie op het label van Sander Kleinenberg goed, dan wordt je verliefd op zijn aankomende productie samen met niemand minder dan Danny Howells, die binnenkort zal uitkomen op Yoshitoshi (het label van Deep Dish). Stef zal bijgestaan worden door de 16 Bit Lolita’s die een live act combineren met de dj act van Stef Vrolijk. Ook zij zijn te zien in de Yoshitoshi tent op Dancevalley.

Exposure zal, net zoals vorige keren, weer plaatsvinden in Club Fly. Deze intieme locatie sluit naadloos aan op de sound en het concept van Exposure. Dit betekent wel dat voor deze editie wederom slechts 500 kaarten beschikbaar zijn voor de voorverkoop. Voorverkoopkaarten kunnen in Den Haag gehaald worden bij Rhythm Import, Confused, Hype Kappers en Club Fly. Tevens kunnen er, voor bezoekers buiten de regio, telefonisch kaarten worden gereserveerd op 070-322.92.16 (bereikbaar tussen 12:00 en 18:00 uur).

Club Exposure
Date: Saturday 28th of August 2004
What: Exposure, It’s all about the music
Who: Fred NumfStef Vrolijk - Joyce MercedesJordi Bouman
Where: Club Fly, Westduinweg 232 – Den Haag
Time: 23:00 – 05:00 hrs.
Presale: € 10,- (ex. fee) @ Rhythm Import, Hype Kappers, Confused and Club Fly, more presale @ http://www.clubexposure.nl
Door: € 15,-
Age: + 21 year!
Motto: Love life, Expose yourself
Info: http://www.clubexposure.nl

12 opmerkingen

 
Zoals altijd aanwezig!

Exposure is erg goed bezig de laatste tijd.
Sfeer is altijd super! Iets wat niet altijd over Den Haag kan worden gezegd.
 
Exposure is idd altijd wel een goeie sfeer!
Ben er nog nooit geweest, maar hoor veel goede verhalen. Line-ups zien er ook altijd goed uit. Maar een X gaan kijken daar.....
 
2 dutch patriot: Nee niet helemaal. De mensen die daar komen zijn altijd super relaxed.

Geen jong, aso, naar elkaar kijk publiek wat meestal in andere haagse tenten rond loopt.

Vooral veel liefhebbers.
de sfeer is niets vergeleken met de oude expo tijden. haha
 
Oude xpo tijden zijn legendarisch!!!!

Maar ik vind Exposure echt wel de beste clubavond van het moment.
ze zijn zeker legendarisch zou ze zo weer over doen ach dat krijg je toch niet meer.
jammer jammer
Ben 1 keer in Club Fly geweest maar het vervoer op de terug weg is echt zwaar klote :(:(. jah of je moete en taxi nemen maar dat kost weer geld :(.

In ieder geval heb ik me daar in Scheveningen wel erg goed vermaakt, gezellige mensen en leuke tent (vooral de kooi :P).
 
2 Wesselwes:

Denk niet dat je op een Exposure avond bent geweest
 
Vorige keer was leuk:d heh mr paashaas:p
maar deze keer kan ik niej:(