Partyflock
 
­ Nederland

DROELOE is terug met langverwacht meesterwerk 'Open Blinds'

anoniem gepubliceerd op
DROELOE is terug met langverwacht meesterwerk 'Open Blinds'
21 augustus 2020
Organisatiebitbird Site
ArtiestDROELOE Site
Na het succes van 'I Can't Wait' begin deze zomer is DROELOE terug met een nieuw meesterwerk: 'Open Blinds', dat vandaag is uitgebracht op platenlabel bitbird. Het muziek- en kunstproject DROELOE staat bekend om de combinatie van verbluffende visuals en ijzersterke producties waarmee het Nederlandse duo spannende, 'sonische' verhalen vertelt.

In navolging van eerdere releases heeft DROELOE ook aan dit nummer een diepere betekenis toegevoegd. 'Open Blinds' symboliseert de druk die men gedurende de dag kan voelen. Deze betekenis wordt perfect weerspiegeld door een kalmerende intro vergezeld door een melancholische stem die je meteen raakt. Unieke klanken maken plaats voor een minimale break, gevolgd door een euforische drop. Met 90 BPM sluit 'Open Blinds' perfect aan bij een opgejaagde hartslag. Hiermee bewijst het Nederlandse duo opnieuw dat hun creaties dieper gaan dan muziek.



"Open Blinds gaat over de druk die je in het leven ervaart - soms 's ochtends tijdens het opstarten van je dag - en over een angst om niet productief genoeg te zijn, of een gevoel dat je je tijd niet goed besteedt. Dit nummers is een vervolg op ons eerdere album 'The Choices We Face' en dient als bevestiging om je tijd te besteden aan dingen waar je je goed bij voelt, zonder je al teveel zorgen te maken over wat je ook met die tijd had kunnen doen", licht DROELOE producer en componist Vincent Rooijers toe.


DROELOE brak door met de remixes die zij maakten voor onder meer Charlie Puth en Selena Gomez en de samenwerkingen met San Holo en Zeds Dead. Voor anderen staat het duo bekend om de unieke en veelgeprezen audiovisuele elementen die zij combineren met hun herkenbare sound.

'Open Blinds' is vanaf vandaag overal te beluisteren.