Partyflock
 
­ Nederland

Live TPLverzetsradio part II
Want iedereen heeft een verzetje nodig

gepubliceerd door , op
Live TPLverzetsradio part II
6 juli 2020
Nederland maakt momenteel bijzondere tijden door. Met name het behoud van onze zwaar bevochten en geroemde cultuur staat op het spel. En bijzondere tijden vragen om nieuwe, creatieve oplossingen om de stem van feestend Nederland te behouden.

Op 18 juli vindt er een unieke live uitzending plaats. Live vanuit Amsterdam steekt TPL Verzetsradio cultuurminnend Nederland een hart onder de riem. Vanaf 13:00 tot 21:00 verzorgen zij samen met dj's, artiesten en vliegende reporters haar eerste uitzending.

Vanaf het museumplein en vanuit het Vondelpark zullen reporters verslag doen van de situatie. Deze reporters zijn stuk voor stuk prominenten uit de zo geroemde dance-cultuur die Nederland in de afgelopen decennia zorgvuldig heeft opgebouwd.

Nederlanders worden opgeroepen om op 18 juli hun radio af te stemmen op WildFM hitradio, daarnaast zal de uitzending te volgen zijn op mixlr.com

Vanwege het verbod op vertier roept TPL Verzetsradio iedereen op om 18 juli alles wat geluid maakt af te stemmen op haar frequentie om het geluid van feestend Nederland niet te laten verstommen en nog sterker te maken dan zij al was. Ga naar het Museumplein of Vondelpark en ga sporten/dansen/aerobiccen van 13.00-21.00 met de radio keihard aan.

Sporten mag in groepen en dansen is sport. Tover het museumplein en Vondelpark om tot een.

Er worden tijdens de uitzending tevens mooie prijzen weggegeven, zoals t-shirts, boeken, golden-tickets voor 2021, gehoorbescherming en nog veel meer. Ook zullen er levende kunstwerken en performances te zien zijn bij de bovengenoemde punten, uitgevoerd door artiesten van het eerste uur. Nederland, houdt moed, steun dit initiatief en stem af op TPL Verzetsradio op 18 juli tot we elkaar weer zoals vanouds kunnen zien op een feest of een festival.

Facebook Event

Aerobics/sports music by
-Jean
-Lucien Foort
-Roog
-Ronald Molendijk
-Remy Unger
-Alexander Koning
-Lars Johansson
-Jaydee
-Dave Leatherman
-Disco Dandies

Presentatoren
-Jurgen
-Mark Van Dale
-Robin Albers
-Alexander Koning

Vliegende reporters
-Mc Complicated
-Mr. Extravaganza

Te ontvangen via
mixlr.com
&
WildFM Hitradio vanaf 13.00 tot 21.00
wildfm.nl

1 opmerking

Hij is heerlijk de uitzending!