Partyflock
 
­ Nederland

Jason Derulo zet de toon met zijn heropleving van Puri x Jhorrmountain's 'Coño'

gepubliceerd door , op
Jason Derulo zet de toon met zijn heropleving van Puri x Jhorrmountain's 'Coño'
3 juli 2020
Verleidelijk en provocerend, 'Cõno' heeft een extra dosis verleiding gekregen van multi-platina artiest Jason Derulo. De onweerstaanbare clubtrack uit 2017 was een samenwerking van Nederlandse hiphop grootmachten, Puri en Jhorrmountain met gerenommeerd rapper Adje. Samen presenteerde zij 'Coño', een vuige tune met lekker hobbelende baslijn en rauwe, grommende vocalen. Nu geeft de Amerikaanse krachtpatser Jason Derulo voor 2020 er een speelse draai aan 'Coño'!



Drie jaar na de release van Puri 'x Jhorrmountain's x Adje' Coño 'is de Latin-geïnfuseerde groove op TikTok viral gegaan. De iconische dans heeft meer dan 14 miljoen video's en is over de hele wereld uitgeprobeerd en gepost door grote influencers zoals @ondreazlopez, @justmaiko en @qgriggs!

Met meer dan 500.000 nieuwe TikTok video's per dag en over 200.000 dagelijkse streams op Spotify, Amerikaanse R&B/Pop icoon Jason Derulo is verslaafd aan de 'Coño'-rage. Zozeer zelfs dat hij zijn eigen draai heeft gegeven aan het originele nummer. Derulo's soepele en zwoele zang brengt de track in een nieuw tijdperk. Aanstekelijke vocale toevoegingen zoals 'Drip' en 'Splash' voegen de flirterige en leuke hooks toe waar Derulo bekend om staat.

"Opgewonden om 'Cõno' uit te brengen... Hopelijk kan het helpen om wat vreugde te brengen in deze gekke tijden" — Jason Derulo

"Soms is "Coño" het enige dat je afleidt van alles om je heen" — Puri

Jason Derulo info
Met meer dan 190 miljoen verkochte platen wereldwijd is Jason Derulo een multi-platina krachtpatser, songwriter en entertainer. Zijn debuutsingle 'Whatcha Say' heeft nu 5x de platina-status verdiend, terwijl 'Talk Dirty', 'Want To Want Me' 'In My Head' en 'Ridin 'Solo' [feat.2Chainz] de status van viervoudig platina hebben bereikt. 'Wiggle' [feat. Snoop Dogg] werd drievoudig platina en 'Trumpets' behaalde een dubbel platina-certificaat. Platina-singles bevatten 'Marry Me', 'The Other Side', 'It Girl' en 'I Don't Wanna Go Home.' De cumulatieve streams blijven stijgen, met meer dan 18 miljard in totaal en meer dan 6 miljard YouTube-views.

Het is veilig om te zeggen dat de geweldige carrière van Jason alleen maar omhoogschoot. Zijn ondubbelzinnige bereik als zanger is moeilijk te evenaren. Als artiest kan hij naadloos flitsen tussen R&B-, Pop-, Hip & Hop- en Dance-muziek, waardoor hij een kracht is om rekening mee te houden. Hij blijft altijd een stap voor op zijn cocurrenten, zo is hij een van de weinige artiesten die hun TikTok-aanwezigheid onder de knie heeft. Het is duidelijk dat er nog veel te zien is van Jason Derulo.

Puri info
Telkens wanneer je Puri's beroemde producer-tag "PURI ON THE BEAT" hoort, kun je er zeker van zijn dat er een hit op de plank ligt. Sinds zijn wereldwijde hit 'Coño', 'HUTS' (# 1-hit in Nederland) en 'Naagin' (# 1-hit in India (niet-film)), sluit Puri clubs en festivals over de hele wereld. Puri is opgegroeid in Nederland, maar de hitproducent is van Indiase afkomst. De 25-jarige scoorde al drie grote hits, met de nummers 'Coño', 'HUTS' en 'Naagin'. Alle nummers samen hebben wereldwijd meer dan 300 miljoen streams/views gegenereerd.

De unieke en aanstekelijke sfeer van Puri's muziek zorgt ervoor dat je meteen wilt dansen. Puri's stijl heeft elementen van club, pop, dancehall, moombahton en trap. Of het nu een popsong of een clubbanger is, Puri's sound blijft herkenbaar. De wereldwijde producer trad in 2019 op in festivals en clubs in meer dan 10 landen. Naast optreden bracht Puri vele uren door in de studio. Puri zal de komende periode nummers uitbrengen met een hoge hitpotentie!

Jhorrmountain info
Jhorano Plet AKA Jhorrmountain groeide op in Amsterdam Zuidoost waar hij zijn jeugd doorbracht onder lokale muzikanten. Dankzij zijn moeder werd hij gevoed met helden uit de jaren 80 en 90. In 2017 brak hij door met zijn Johnny 500-samenwerking op het album 'The Peoples Champ', waarvan nummers als 'Skurbah' en 'Worken' al miljoenen Spotify-plays scoorden.