Partyflock
 
­ Nederland

Terugblik Mystic Garden

gepubliceerd door , op
Terugblik Mystic Garden
19 juni 2020
Dit weekend zouden we ons onderdompelen in de magische wereld van Mystic Garden Festival. Elk jaar geeft het festival haar Garden Dancers een onvergetelijke ervaring. De sfeer is gemoedelijk en sympathiek. Al met al is het geen mysterie dat het technofestival dit jaar binnen twee maanden compleet was uitverkocht. Om het weekend door te komen, vind je hier een terugblik naar de sprookjeswereld van Mystic Garden.

Werkelijk magisch
Het festival is tot in de puntjes verzorgd. De organisatie tovert jaarlijks het Sloterpark in Amsterdam om tot een sprookjeswereld vol visuele verrassingen: In de Mystic Garden lopen tientallen mysterieuze wezens rond, elke boom is versierd en elke stage is een waar kunstwerk. Een kunstenaar heeft de nieuwe Dockyard stage gemaakt tot een zeewaardig schip met zeppelin. Ook is de nieuwe Treehouse stage handgemaakt en afgewerkt met spray paint en airbrushing. Daarbij wil de organisatie zo min mogelijk invloed uitoefenen op het park en werkt ze elk jaar hard om zo duurzaam mogelijk te zijn. Hard werken wordt beloond: In 2019 heeft Mystic Garden Festival haar eerste internationale Greener Festival Award gekregen.

Welcome to the Mystic Garden
Can you hear the Garden's Golden Bells calling you to the gates of Paradise...? Denk terug aan die mooie edities met onze selectie aan magische momenten.

Het avontuur begon in 2012



De nieuwe Dockyard stage



De nieuwe Treehouse stage



Gemoedelijke sfeer over het hele festival



Elke boom is versierd



Mysterieuze wezens



The Mystic Garden



Tot slot de aftermovie van 2019




We wachten met smart op Mystic Garden Festival 2021!

P.S. Kun je niet wachten en ben je fan van terrasfestivals? Dan raden wij je het HEMtuin Terrastival aan waar Mystic Garden een dinnershow host. Wat kun je verwachten? Een dag vol lichtshows, dinnershows, een festivalmuseum en meer. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website.