Partyflock
 
­ Nederland

Terugblik Diynamic

gepubliceerd door , op
Terugblik Diynamic
5 juni 2020
OrganisatieDiynamic Music Site
Dit weekend had het zover moeten zijn: Diynamic Festival 2020. Wij zijn herinneringen aan het ophalen van de vorige edities en hebben een dag gevuld met muziek voor jullie: Diynamic Festival releaset deze zaterdag 6 juni vanaf 16.00 uur niet eerder vrijgegeven opnames van Diynamic Festival 2019!

Toen we zeker wisten dat festivals in juni dit jaar niet door gingen, heeft de organisatie haar schouders eronder gezet. Binnen een maand maakten ze de nieuwe datum van het festival bekend, 5 juni 2021, en zorgden ze ervoor dat bijna alle artiesten van 2020 aanwezig zijn in 2021. Dit zijn onder andere Adriatique, Solomun en Henrik Schwarz.

Exclusieve set releases Diynamic Festival 2019 zaterdag 6 juni vanaf 16.00 uur

Het Diynamic Festival komt van het Duitse platenlabel Diynamic Music. Niet alleen in Nederland, maar ook in Brazilië, Turkije en uiteraard Duitsland doet Diynamic Festival menig technoharten sneller slaan. Het festival staat onder andere bekend om unieke livesets. In Amsterdam krijgt de organisatie regelmatig de vraag van trouwe bezoekers om sets te releasen.

Vandaag is het zover: Diynamic wil samen een dag doorbrengen vol muziek. Op de oorspronkelijke datum van Diynamic Festival, zullen ze 5 niet eerder gepubliceerde opnames van Diynamic Festival Amsterdam 2019 live uitzenden via Facebook.

Luister van 16:00 tot 01:00 uur naar de sets van Solomun (Official), Tale Of Us, Stimming [live], Mano Le Tough en isolée [live] met speciale visuals.

Kom alvast in de stemming met de aftermovie van 2019 en geniet van de sets!