Partyflock
 
­ Nederland

Terugblik Pop on Top

gepubliceerd door , op
Terugblik Pop on Top
25 mei 2020
Dit weekend zou het 10-jarige jubileum van het Valkenburgse Pop on Top plaatsvinden. De organisatie baalt ontzettend van dit jaar. Wij ook. Jullie ook. Pop on Top zal volgend jaar hard terugkomen: Dan viert het festival gewoon haar 10e verjaardag! En ieder kaartje blijft geldig! Om dit warme weekend na Hemelvaart door te komen, vinden jullie hier de highlights van dit steeds groeiende familiefestival.

Wist je dat Pop on Top
…een heerlijk familiefestival is waar de jonkies kunnen genieten van schmink en reuzenraden en de feestbeesten later op de avond los kunnen gaan?

…voornamelijk artiesten van eigen bodem op haar terrein verwelkomt? Hierbij is er voor ieder wat wils. Topartiesten als BLØF en The Partysquad hebben op het podium gestaan. Maar ook Limburgse helden als de mannen van Rowwèn Heze en Frans Theunisz laten genieters springen en dansen.

…sneeuw brengt in mei? In haar 2e editie heeft Pop on Top een heuse sneeuwhelling naar het terrein gehaald waar je met een binnenband vanaf kon glijden. Sneeuw is niet alles, zo organiseerde Pop on Top ook een Downhill Beddenrace waar je zelf je bed moest maken en zo snel mogelijk naar beneden moest racen. Check de aftermovie hieronder!

…jou de Amsterdamse sfeer kan laten beleven? Loop binnen bij Café Nol en beleef de intieme en onwijs gezellige sfeer alsof je je in een café in hartje Amsterdam bevindt.

…elk jaar plaatsvindt bovenaan de beroemde Cauberg? Waar je ook kijkt, je hebt een prachtig groene omgeving om het terrein dat ontzettend bijdraagt aan de ongedwongen, bourgondische gezelligheid!

Aftermovie

Een terugblik is niet compleet zonder aftermovie. Check hier onze selectie.

Nagenieten van de 9e editie – 2019


Pop on Top aftermovie – 2014


Volgend jaar genieten we met jullie mee, Pop on Top. We hebben er nu al zin in!