Partyflock
 
­ Nederland

Jack $hirak en Bokoesam releasen gezamenlijke EP 'Go Go Club (Vol. 1)'

gepubliceerd door , op
Jack $hirak en Bokoesam releasen gezamenlijke EP 'Go Go Club (Vol. 1)'
27 maart 2020
OrganisatieTop Notch
ArtiestenBokoesam
$hirak
$hirak en Bokoesam zijn, naast collega's, al meer dan zeven jaar vrienden. Het is ook niet de eerste keer dat ze samenwerken. Zo maakten ze eerder de succesvolle singles 'Mijn Schuld' en 'Go Go Club'. Laatstgenoemde single was tevens de reden en grote inspiratie om meer muziek samen te maken. Toen ze weer samen de studio indoken om een dancehall track te maken ontstond er al snel een hele EP. 'Go Go Club (Vol. 1)' is het eerste project dat wordt uitgebracht onder het nieuwe label van Jack $hirak genaamd Maison $hirak. Al eerder verschenen de singles 'Laat' en 'Bumpa 2 Bumpa' van het project, vandaag is de video voor 'Boring Girl' uitgekomen en is de gehele 8-tellende EP.



''Sam en ik maken al lang dancehall samen en zijn daarnaast ook vrienden. Het voelt altijd natuurlijk als we in de studio zijn en zo is Go Go Club spontaan ontstaan. Het voelt voor mij als de juiste stap om mijn label af te trappen met ons gezamenlijke project en ik hoop dat de luisteraars net zoveel plezier ervan hebben als dat wij hadden tijdens het maken.'' - Jack $hirak

''Julien en ik zijn al jaren matties dus met hem op schrijverskamp gaan was fun en ging als vanouds. De EP hebben we in 3/4 dagen gemaakt. Ik hoop dat iedereen de dansbare en zomerse vibe kan waarderen nu. Het is een EP om op te winen!'' -Bokoesam

Over $hirak
Jack $hirak, echte naam Julien Willemsen, is een naam die al lange tijd meedraait. In 2015 maakte hij deel uit van het 'New Wave' album waar hij de absolute nummer #1 hit 'Drank en Drugs' van Lil Kleine en Ronnie Flex voor produceerde. Sindsdien is Jack $hirak niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene en werkt hij met veel grote namen samen, zoals Jonna Fraser, Bizzey en Sevn Alias. Ook is hij medeverantwoordelijk geweest voor de doorbraak van zangeres Naaz en werkte hij al met verschillende internationale artiesten samen. In 2018 won hij twee MTV EMA Awards voor 'Best Dutch Act' en 'Best Worldwide Act'. Deze EP is het officiële startschot van zijn eigen label Maison $hirak, later dit jaar volgt er meer nieuwe muziek van zijn hand.

Over Bokoesam
Bokoesam (Samuel Sekyere) is al zijn hele leven bezig met muziek. Zijn eerste project 'Nog Nooit Meegemaakt' dateert alweer uit 2014. In dat jaar erna was hij ook te horen op het 'New Wave' album waarmee hij datzelfde jaar de Popprijs won. Hierna bracht hij meerdere solo EP's uit, zoals 'Een Beetje Voor Jezelf' en 'Bokoeyoncé'. Begin 2018 bracht hij met rapper Jacin Trill het album 'Zo Vader Zo Zoon' uit, waarmee ze de #1 positie bereikte in de Album Top 100. In datzelfde jaar bracht hij 'Nachtvlinder' uit waar ook Jack $hirak aan meewerkte.