Partyflock
 
­ Nederland

Voor de vierde editie van Blanco verwelkomen we Løbster, dj do & BSS

gepubliceerd door , op
Blanco
11 maart 2020
FeestBlanco #4
Datumzaterdag 16 mei 2020
LocatieBrebl Site
Løbster
De Amsterdamse DJ begon zijn carrière op 17 jarige leeftijd op afterpartys, nadat hij zijn passie in Techno vond. In de afgelopen jaren stond hij al op grote festivals als Thuishaven en We Are Electric, waar hij het podium deelde met grootheden als ROD, Setaoc Mass, Colin Benders en Remco Beekwilder. Ook liet hij meerdere clubs als Paradiso Amsterdam, Warehouse Elementenstraat en RADION Amsterdam op zijn grondvesten trillen.

Sinds kort kennen we hem ook als resident bij Orphic, voor ons reden genoeg om deze man naar Nijmegen te halen!

dj do
Als DJ heeft dj do al een aantal mooie momenten gekend. Zo heeft hij op festivals gedraaid als ZeeZout, Ohm Festival en de ADE versie van Into the Woods. Ook heeft do al meerdere operator sessies op zijn naam staan, waaronder eentje met KI/KI (waarmee hij al vaker op de line-up heeft gestaan).

Verwacht geen standaard set, maar een ritmische ontdekkingsreis die bestaat uit techno, electro en jungle achtige invloeden die je tot het diepste van je kern zullen raken en ervoor zal zorgen dat je niet stopt met dansen.

Verwacht een krachtige set met veel diversiteit en ruwe verrassingen die je tot de laatste plaat in beweging houdt.

BSS
Tijdens Blanco 003 w/ Ffranzz, ECCE & BSS liet BSS eens te meer zien een onmisbare schakel te zijn binnen ons concept. Reden genoeg om wederom een plekje in te ruimen en hiermee de line-up te completeren!