Partyflock
 
­ Nederland

Oranjekade festival pakt groter uit dan ooit op de Tramkade tijdens Koningsdag

gepubliceerd door , op
Oranjekade Festival
19 april 2021
Carnaval is weer voorbij, dat betekent dat iedereen volle bak focust op het volgende event: Koningsdag! De Tramkade is dit jaar the place to be want tijdens Oranjekade Festival wordt er flink uitgepakt met een toffe line-up, vier verschillende podia en véél verrassingen. De poorten van het koninkrijk openen zich om 14.00 uur dus mis niks en kom op tijd.

Deze maand is de line-up bekend gemaakt en sindsdien vliegen de kaartjes als warme broodjes over de toonbank. Grote namen zoals David Vunk, Sevn Alias, Winne en Dimitri treden op. Ook lokale collectieven komen aan de beurt en zetten de Tramkade compleet op z'n kop. De vier verschillende podia bestaan uit: De Kas, deze staat in het teken van House en Techno, De Loods staat garant voor de fijnste Hip-Hop en Guilty Pleasures, Van Aken in het Werkwarenhuis draait heerlijke Disco en De Bossche Brouwers selecteren de beste Rock-'n-roll. Naast de muzikale line-up is er veel ruimte voor al jouw creatieve uitspattingen. Om een paar voorbeelden te noemen: een Karaoke Disco Feest, Pop-up Pingpong en een Silent Disco Circus.



Organisator Ivo Dierx: 'Het programma van Oranjekade Festival is onwijs divers én creatiever als de afgelopen jaren. De bezoeker kan zoveel verschillende dingen ontdekken dit jaar en daarbij is dit de grootste editie ooit. We gaan een samenwerking aan met Van Aken in het Werkwarenhuis en De Bossche Brouwers, iets om naar uit te kijken!'

Verzamel je vrienden en beleef het ultieme oranjegevoel: kom samen dansen, zingen, leven. Mocht je even willen ontsnappen aan de drukte, duik dan het eetparadijs in waar je ontelbaar veel lekkere foodtrucks vindt of struin door de straatjes van de Tramkade en laat je verrassen. Grote kans dat je de volgende ochtend wakker wordt met schmink op je gezicht en glitters in je broekzak. Oranjekade Festival maakt zich op voor HET Oranjefeest van het jaar. Met meer feest, muziek, creativiteit en gezelligheid!



Alles is overdekt, dus je kunt gegarandeerd met de voetjes van de vloer. Alle leeftijden zijn welkom en daar is het programma van Oranjekade Festival op aangepast. Ook leuk, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen en kunnen zich volop vermaken in de kids area. Ben je enthousiast geworden? Scoor je tickets hier.

Meer weten? Check oranjekade.com