Partyflock
 
­ Nederland

OH MY! Music Festival voegt o.a. Josylvio, Tory Lanez, City Girls, Bow Wow en M Huncho toe aan line up

gepubliceerd door , op
OH MY!', dat zaterdag 18 juli 2020 plaats vindt op Almere Strand, heeft het tweede deel van de line up bekendgemaakt. Naast de grote namen die al eerder naar buiten zijn gebracht, maken ook onder anderen Josylvio, Tory Lanez, City Girls, Bow Wow en M Huncho deze zomer hun opwachting op het succesvolle urban- en popmuziekfestival. Eerder kondigde de organisatie onder meer de 'African Giant' Burna Boy, A Boogie Wit Da Hoodie, Lil Durk en Frenna aan.

De Canadese Tory Lanez, die onlangs het album 'Chixtape 5' uitbracht, geeft één uur lang een spectaculaire show op OH MY!. Het populaire Amerikaanse rapduo City Girls, bekend van hun succesvolle hits 'Twerk' ft. Cardi B en 'Act Up', komt speciaal naar OH MY! Voor hun eerste exclusieve show in Nederland.

Old school
Naast de populaire hedendaagse urban acts die de line-up sieren, heeft het festival ook een aantal opvallende old school-namen op de line-up staan. Fabolous werd al eerder bekendgemaakt, maar ook old school-legends Bow Wow, bekend van megahits zoals 'Let Me Hold You' en 'Ain't Thinkin 'Bout You' en J Holiday zullen hun klassiekers ten gehore brengen tijdens het festival.

Naast de vele internationale acts, is er ook een podium speciaal voor artiesten van Nederlandse bodem. Naast Frenna is nu ook onder anderen Josylvio vastgelegd. De uit Naarden afkomstige rapper timmert hard aan de weg sinds 2015 en heeft inmiddels met zijn albums zes Top 5-noteringen op zijn naam, waarbij hij twee keer op de eerste plaats terecht kwam. Vier van zijn singles bezetten de eerste plek in de Nederlandse hitparades. Onlangs ontving hij een Edison Popprijs. Verder zijn ook AdjeCho (Sloddervosgang), Henkie T, Sevn Alias, Hef en Kevin te vinden op de Nederlandse stage.

Tickets zijn hier verkrijgbaar.