Partyflock
 
­ Nederland

Morgen
Officiële opening zomerseizoen

gepubliceerd door , op
Morgen
23 april 2020
FeestMorgen · toch nog een beetje zomer
Datumzaterdag 12 september 2020
WinactieMorgen actiegesloten
LocatieBeachclub7
Morgen liefhebbers! 'The talk of the town' is weer terug. gewoon keihard het leukste strandfeest van de regio, de start van het zomerseizoen 2020 met Morgen events bij Beachclub 7! Zetten jullie zaterdag 16 mei in de agenda want we kunnen maar beter goed beginnen en dat gaan we doen ook.

Ook dit zomerseizoen weer aan de prachtige Zevenhuizerplas schitteren als nooit tevoren. De sfeer, de vibe, ons kent ons, het strandgevoel, intimiteit van een klein festival en natuurlijk de prachtige locatie van Beachclub 7, dé hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen aan het water en met het zand tussen je tenen!

Vroege vogels
Uiteraard voor de liefhebbers en onze gasten van het eerste uur: de vroege vogels! Deze zijn online hier verkrijgbaar en kosten maar 12,50 ex fee. Jullie weten het, zeer gelimiteerd verkrijgbaar dus op = op. Hierna zal de normale kaartverkoop van start gaan en deze kosten 17,50 ex fee en ook dit jaar bij Beachclub 7 houden we graag van kwaliteit, dus zullen we niet meer kaarten verkopen dan mogelijk is. Vol = vol!

Line-Up
Om het seizoen eens lekker te beginnen hebben we een grootheid uitgenodigd die nog nooit eerder bij ons gedraaid heeft: Michel de Hey! Fijne grooves, smooth tech-house en hier en daar een twist met house, wij weten zeker dat Michel na zijn gig verliefd op ons is geworden :-) En onder het motto van 'never change a winning team' zijn onze vaste residents Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown ook weer van de partij, fijn!

Extra info
Minimum leeftijd heren 23+
Minimum leeftijd dames 21+
Geen caps, geen sportkleding, geen buideltasjes om de schouder, doe je best


De deuren van Beachclub 7 openen om 16.00 uur en het feest zal doorgaan tot 23.00 uur.

Tot Morgen! Tot zaterdag 16 mei bij de opening!