Partyflock
 
­ Nederland

Metz 21 Years Anniversary

gepubliceerd door , op
Metz
27 november 2019
FeestMetz · 21 Years Anniversary
Datumzaterdag 29 februari 2020
WinactieMetz actiegesloten
LocatieDe Doelen Site
Lucky number 21, ja het is toch echt waar… 21 kaarsen op onze taart, we blazen ze uit op zaterdag 29 februari 2020 in De Doelen te Rotterdam. Magistraal en kolossaal, onze verjaring moet en zal groots gevierd gaan worden met een internationale en nationale programmering die nog aardig lang over de tong zal blijven rollen… maar er is meer.

De Doelen
Een van de meest felbegeerde congres -en concertzalen van Nederland is op zaterdag 29 februari van 22:00 tot 04:00 uur van ons. Metz'n allen op deze unieke wijze het 21 (!) jarig bestaan vieren, dat gaat uiteraard regelrecht een knaller worden. Met 2 area's zal Metz deze legendarische venue omtoveren tot een avond vol met kwaliteit, intimiteit en een van de beste Metz edities ooit georganiseerd. Are you ready?

2 Area's
Opnieuw zal Metz zich deze avond bewijzen met een ijzersterke organisatie achter zich. De Doelen worden aangepakt zoals alleen wij dat kunnen en dus zullen er 2 area's pronken aan het Schouwburgplein. De area's zijn gelijkvloers, dus je hoeft dit keer niet de trap op naar de andere area.

Line-Up over
2 area's Hebben jullie hem al voorbij zien komen? Iets met vingers en iets met aflikken…



Voorverkoop online
De voorverkoop is als een raket richting de maan geschoten, we zijn dus online en het gaat lekker! Logisch ook wel voor een 22 jarig bestaan. Alle fase's zijn inmiddels uitverkocht behalve de regulars, deze kosten 27,50 ex fee en zijn te hier bestellen

Parkeren
Handig en recht voor de deur; wij adviseren de parkeergarage onder het Schouwburgplein. Nog goedkoper ook!

Tot op zaterdag
29 februari in De Doelen, Rotterdam!