Partyflock
 
­ Nederland

Frenna keert met 777 festival terug naar thuishaven Den Haag

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 25 juli keert de meest gestreamde artiest van Nederland, Frenna, met zijn succesvolle '777 Festival' terug, ditmaal is zijn thuishaven Den Haag aan de beurt. Afgelopen jaar schitterde vele grote namen op de line-up en dit jaar beloofd de artiest wederom een spectaculair en memorabel festival neer te zetten.



Nieuwe locatie
Na de super succesvolle eerste editie afgelopen jaar kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Daarom keert 777-fest, op veler verzoek, op zaterdag 25 juli 2020 terug. Dit keer verruilt Frenna De IJzerenman in Eindhoven voor zijn geliefde thuisbasis: het Zuiderpark in Den Haag. Deze nieuwe locatie biedt meer bezoekers de kans om het festival bij te wonen én de ruimte voor nog meer beleving met o.a. maar liefst zeven (!) verschillende stages, een foodcourt en 'wellness' area.

777 Kaartverkoop
De kaartverkoop start op maandag 24 februari | 19.00 uur via 777fest.nl. Voor zijn day one fans stelt Frenna 777 tickets beschikbaar van €7,77. Daarvan zal per verkochte ticket 0,77 cent naar een goed doel gaan. Vorige editie waren er ruim 35.000 mensen in de ticketshop toen de kaarten online gingen dus wees voorbereid en zet op tijd je wekker zodat jij jezelf kunt verzekeren van een 777-ticket.