Partyflock
 
­ Nederland

Deepsense bestaat twee jaar
Dance event deepsense viert 2e verjaardag met spektakel in Luxor Live

gepubliceerd door , op
deepsense
19 december 2019
Feestdeepsense · 2 Years
Datumzaterdag 8 februari 2020
LocatieLuxor Live Site
Deepsense bestaat twee jaar en viert dat met een dubbeldikke editie in Luxor Live. Deepsense pakt uit met de beste deephouse, techhouse en techno dj's van dit moment verdeeld over 2 area's! Verwacht een totaalbeleving en geniet!

Deephouse, tech house en techno
Deepsense brengt wederom een mix van muziekstijlen naar Arnhem met een met een hoge kwaliteit en grote namen uit de scene. Voor haar tweede verjaardag pakt deepsense extra uit met de acts, show, lichten en nog veel meer. Een editie waar je bij wilt zijn.

Mix van dj's van dit moment
De line-up van deepsense Luxor Live bestaat uit een mix van bekende en minder bekende artiesten uit de scene, waarvan de meeste al eerder te gast waren bij deepsense en een ijzersterke act brachten. Op zaterdag 8 februari zorgt de mooie combinatie van artiesten: Nick Curly, Joey Daniel, Benny Rodrigues en Steve Marthin in area 1 en Daniel Williamsen, Luna Ludmila en Sgt. friendly & LEFI in area 2 voor een verrassend en afwisselend event. Het Arnhemse concept Reliëf host area 2.

Streel je zintuigen
Deepsense streelt je zintuigen. Luister, kijk, proef en voel tijdens het spektakel van de tweede verjaardag van deepsense in Luxor Live. Luister bijvoorbeeld naar heerlijke muziekstijlen, voel de warmte en proef de sfeer in Luxor Live in Arnhem, presented door Luxor Night Live.