Partyflock
 
­ Nederland

Sound-fleet opent het nieuwe jaar met Olivier Weiter & Miss Melera

gepubliceerd door , op
Boat Party
30 december 2019
FeestBoat Party · Olivier Weiter × Miss Melera Present 2020
Datumwoensdag 1 januari 2020
OpstapplaatsPier 14 De Ruyterkade, Amsterdam
LocatiePure Liner Site
Op woensdag 1 januari 2020 is het tijd om het nieuwe jaar maximaal in te luiden. Aan Olivier Weiter en Miss Melera de eer om in samenwerking met Sound-fleet, de koers voor dit bijzondere jaartal op volle kracht vooruit te zetten tijdens een onvervalste 'daytime' boat party.

All Boat Long
Olivier Weiter en Miss Melera bieden een buitengewoon lekkere ervaring op nieuwjaarsdag waarbij ze samen tijdens een 8-uur durende back-to-back set, het ruim 64 meter lange schip over het Amsterdamse IJ stuwen. De bezoeker krijgt echt een festivalbeleving op het water voorgeschoteld waarbij er wederom extra aandacht aan decor en lekkere dranken en happen wordt gegeven.

Boat parties
2020 is voor Sound-Fleet, Olivier Weiter & Miss Melera een jaar vol met nieuwe verwachtingen. Beide artiesten hebben een succesvol verleden liggen op het prachtige evenementenschip Pure-liner. En in het jaar waarin Sail 2020 weer wordt georganiseerd heeft Sound-fleet de plannen op deze prachtige evenementenlocatie al klaarliggen. Dat belooft dus een bijzonder jaar te worden.

Het feest start om 14:00 uur in de middag en boarding is tot 16:00 uur. Dus wees gewaarschuwd en kom op tijd. Opstaplocatie is Pier 14, De Ruyterkade, direct achter het Amsterdam Centraal Station. Het feest duurt tot 22:00 uur.