Partyflock
 
­ Nederland

Voorlopig laatste show voor DJ Headhunterz in Music Dome Kerkrade

gepubliceerd door , op
Headhunterz
6 december 2019
FeestHeadhunterz · The Road To The Dome
Datumzaterdag 14 december 2019
LocatieMusic Dome Site
De Nederlandse dance-dj en muziekproducer Willem Rebergen is bekend onder zijn artiestennaam Headhunterz. Headhunterz was de eerste internationale superster in het dance genre "hardstyle" en staat op plek 29 binnen de recent bekend gemaakte DJ MAG Top 100. De top 100 lijst wordt gezien als een wereldwijde graadmeter voor het succes van dj's.

Aankondiging
Onlangs werd door het management van Headhunterz bekend gemaakt dat de superster al zijn internationale optredens annuleert om bij te komen van het hectische leven dat bestaat uit vliegtuigen, hotels en shows waarin de superster verkeert. Binnenkort is de artiest dus (voorlopig) voor het laatst te zien in Music Dome in Kerkrade.

Defqon.1 2017
De Nederlandse artiest Headhunterz is de grootste naam binnen de immens populaire hardstyle scene. De artiest maakte eerder een uitstapje naar het genre edm en maakte in 2017 op Defqon festival defintief een comeback naar hardstyle en is door zijn succes nog maar zelden te vinden in Nederland. Op 14 december zorgt Headhunterz voor een exlusieve show in Music Dome.

Organisatie
De organisatie van het evenement is een samenwerking tussen Music Dome, de clublocatie in Kerkrade waar het event zal plaatsvinden en Essential B.V., bekend van Essential Festival.

Meer informatie
Het evenement zal plaatsvinden op zondag 14 december 2019. De laatste paar honderd tickets gaan op dit moment over de toonbank. Meer informatie is te vinden via de officiële kanalen van Music Dome en Inferno.