Partyflock
 
­ Nederland

Festival Strand zonnig en goed verlopen

gepubliceerd door , op
Festival Strand
5 april 2019
Duizenden muziekliefhebbers kwamen vandaag bijeen om de zomer te vieren aan de Haarrijnse Plas. Een betere dag kon het festival zich niet wensen, met zomerse temperaturen, volop zon, een uitgebreide foodboulevard en Ibiza markt konden bezoekers zich echt even op vakantie wanen.

Nielson beet het spits af en zette direct de toon voor een muzikale dag aan de Haarrijnse Plas. The Dirty Daddies zorgden direct daarna voor een ultieme feest-explosie. Elke minuut werd er een nieuwe hit op de bezoekers afgevuurd met ongeëvenaard enthousiasme. Ook Van Dik Hout, Miss Montreal, Davina Michelle én Golden Earring maakten hun opwachting tijdens deze zomerse dag in Utrecht.

De vrijdag van Festival Strand stond in het teken van nineties & zeroes. Voor het eerst waren twee internationale acts te zien, namelijk Dr. Alban & Snap!!. "Beide dagen zijn zonnig (met één tropische bui) en goed verlopen." Aldus de organisatie. Vanwege de zomerse temperaturen zijn extra kraantjes bij de toiletten neergezet waar gratis water kon worden getapt. Volgend jaar is het festival terug op 28 & 29 augustus.