Partyflock
 
­ Nederland

Sam Feldt sluit crowdfunding campagne voor bedrijf Fangage succesvol af met opbrengst van € 300.000

anoniem gepubliceerd op
Sam Feldt sluit crowdfunding campagne voor bedrijf Fangage succesvol af met opbrengst van € 300.000
29 mei 2019
ArtiestSam Feldt Site
De energieke Sam Feldt is naast succesvol DJ en producer ook een entrepreneur in hart en nieren. Naast dat hij momenteel de hitlijsten bestormt met zijn hit "Post Malone" heeft hij een eigen foundation opgericht om bij te dragen aan een duurzamere planeet en heeft hij een eigen bedrijf genaamd Fangage, dat zich inzet voor de relatie tussen fans en artiesten.

Met Fangage heeft Sam Feldt recentelijk met succes een investeringsronde gesloten van € 300.000. Met deze financiering gaat Fangage het makkelijker en efficiënter maken voor influencers om een portaal te creëren en dus makkelijker in contact te komen met hun fans. Naast enkele grote investeerders hebben leveranciers van Fangage en in het bijzonder fans van Sam Feldt mogelijk gemaakt dat deze campagne met succes kon worden afgesloten.

"Ik ben super trots en dankbaar dat zoveel verschillende stakeholders van Fangage en mijn eigen fans onderdeel uit willen maken van Fangage. Ik heb Fangage ooit opgericht om het artiesten en influencers makkelijker te maken om in contact te komen met hun eigen fans zonder daar veel voor te hoeven betalen. Ik vind het super mooi om te zien dat er zoveel mensen met mij in de kracht van Fangage geloven" aldus Sam.