Partyflock
 
­ Nederland

Fijn overnachten na je festival!

gepubliceerd door , op
Fijn overnachten na je festival!
5 augustus 2019
Ga jij over een paar weken naar een festival of is er een groot feest die niet echt bij je om de hoek is? Dan is het wel prettig dat je niet s 'nachts nog naar huis moet met een taxi of alleen op de fiets. Of bedenk je terplekke wel hoe je thuis komt. Is het niet veiliger en fijner om dan in een hotel te overnachten, zodat je uitgerust en wel weer naar huis kan.

Nu denk je alleen wel, het festival en de drankjes waren niet goedkoop. Hoe houdt ik het geld enigszins in mijn portemonnee. In dat geval is een last minute hotel bij Van der Valk de perfecte oplossing. Je filtert slechts op datum, locatie en aantal personen. De beschikbare hotelkamers kan je dan eenvoudig boeken voor een leuk prijsje. Ben je met meerdere mensen, dan kan je daarna nog overwegen om in deze stad te lunchen zodra iedereen uitgerust is, als afsluiter van een te gek feest.

Toerist in eigen land
Samen met je vrienden een nog onbekende stad verkennen, dat kan ook heel leuk zijn. Start de dag met een lekker ontbijtje in het hotel en ga dan lekker winkelen of museums bezoeken, tegen het eind van de dag ga je gezamenlijk naar een restaurant aan het water. En als je er dan toch bent, waarom zouden jullie dan niet het uitgaansleven gaan ervaren in deze toffe, jeugdige stad. Want nu je de overnachting (en) hebt geboekt, hoef je niet meer te denken aan vervoer naar huis. Dus hoe later het dan wordt, hoe beter natuurlijk.

Extra handige en leuke tips
Ben je nog studerende of in de leeftijd dat het zo kan overkomen, neem dan zeker je studentenpas mee. Op vele plekken krijg je dan een leuke korting. Geldt dit niet meer voor jullie? Ga dan met een grotere groep of zorg ter plaatse voor een groep als je binnenkomt, dat scheelt weer een beetje geld. En wat helemaal tof is, sommige dingen hoeven helemaal geen geld te kosten, namelijk de free walking tours. Een echte aanrader waarbij een lokale gids een rondleiding geeft door de stad en de mooiste plekjes en bezienswaardigheden laat zien. Een fooi wordt uiteraard wel gewaardeerd.