Partyflock
 
­ Nederland

Alweer voor de derde keer Juicy Festival
Meer drinks, nog meer food en heel veel hip hop

gepubliceerd door , op
Juicy Festival
22 mei 2019
Juicy: Hip Hop, Food & Drinks, ooit begonnen als vrijdagmiddag borrel met hip hop, lekker eten en verse cocktails groeide al snel uit tot een gevestigde naam in de Amsterdamse partyscene.

Voor het derde festival en tevens de verjaardag van Juicy gaat alles van de afgelopen jaren in de mix met als doel; de ultieme Juicy cocktail van de beste hiphop, het lekkerste eten en de meest verfrissende drankjes.

Zaterdag 3 augustus zal tussen van 15.00 s'middags tot 03.00 s'nachts de nieuwe locatie van DOK Amsterdam worden omgetoverd tot een ware hip hop blockparty met drie area's, live acts, food, art, silent disco battle en heerlijke dj's. Reken op goede vibes, Hip Hop/R&B van de 90s tot nu die dit terrein B.I.G. time zullen laten shaken.

Met dj- en liveacts van o.a. Dio, CHO, een ware mystery guest, Waxfiend, Snelle Jelle, Turne en Flava wordt iedereen op zijn of haar wenken bediend. Luister, dans, geniet, eet en ontdek met de voetjes in het zand en een drankje in je hand de echte Juicy sound. Tickets voor Juicy Festival zijn nog te koop via juicyamsterdam.nl