Partyflock
 
­ Nederland

Mike Rogers en Bmkltsch Rcrds lanceren nieuw muzieklabel 'Vibe With Us'

gepubliceerd door , op
Mike Rogers en Bmkltsch Rcrds lanceren nieuw muzieklabel 'Vibe With Us'
22 juli 2019
OrganisatieVibe With Us
Vandaag lanceert live act Mike Rogers het nieuwe muzieklabel Vibe With Us. Het label focust zich op het begeleiden en ontwikkelen van talentvolle artiesten met een soortgelijke sound als Mike Rogers; een combinatie van Indie Pop en Urban Beats. Mike Rogers is een project van dj's en producers Mike Mago en Rogerseventytwo/TWR72, die beiden al meerdere internationale hits op hun naam hebben staan. De eerste release van Vibe With Us is de track Mercy van Mike Rogers feat. Nick Klyne. De single is vanaf vandaag te streamen via Spotify.

Mike Rogers is een jaar geleden opgericht door Michiel Thomassen (Mike Mago) en Roger van der Zwan (Rogerseventytwo/TWR72). "In het afgelopen jaar hebben we onze sound verder doorontwikkeld, waardoor het niet meer aansloot bij Bmkltsch Rcrds, waar we onze muziek eerst op uitbrachten. Onze sound doet denken aan de sound van acts als Khalid, Mura Masa, Tame Impala, Aluna George en Nao. Met het nieuwe label willen we, naast het uitbrengen van eigen muziek, vooral graag nieuw talent met dezelfde sound en visie een kans bieden om bij een label te tekenen, muziek uit te brengen en hun talent verder te ontwikkelen", aldus Michiel Thomassen, mede-oprichter van Mike Rogers.

Nieuw talent
Mike Rogers werkte al regelmatig samen met nieuw talent. Zo werkten ze met Carmen Rose samen op Over Love en hebben ze met de 19-jarige Abee uit Amsterdam de track Magnetized geproduceerd en geschreven. Voor hun nieuwste single Mercy werken ze samen met de Nederlandse Nick Klyne, o.a. bekend van de hit Water Flow. Mercy gaat over het liefdesverdriet van een man die een gebroken relatie wil herstellen en zich uiteindelijk realiseert dat de persoon die hem het meest pijn heeft gedaan, hijzelf was.

De komende maanden treedt Mike Rogers op tijdens Solar en Lief Festival, en was deze zomer onder andere te zien op festivals als Best Kept Secret en Amsterdam Open Air. Het duo wordt gesteund door de deelregeling Upstream: Music, uitgevoerd door het Fonds Podiumkunsten en medegefinancierd door Sena. Mercy, de eerste single van Vibe With Us, wordt gedistribueerd door Kartel Music Group.