Partyflock
 
­ Nederland

2e ronde Dj Contest Citysounds

gepubliceerd door , op
2e ronde Dj Contest Citysounds
10 juli 2004
Vorig jaar vond de eerste editie plaats van City Sounds (toen nog onder de naam Dancehill). Er kwamen ruim 20.000 danceliefhebbers naar de binnenstad van Tilburg. Dit gratis toegankelijke dancefestival geeft ook de mogelijkheid aan aanstormend talent uit de regio Noord-Brabant!

Daarom zal ook dit jaar weer een dj-contest plaats vinden waarvan de winnaar een dj-set op het hoofdpodium krijgt. En daarmee kan doorbreken voor het grote publiek. Verder krijgt de winnaar 100 demo-cd’s en een rondleiding door een platensnijstudio (www.soundstream.nl) waar hij zijn eigen mix/ muziek op een 12 inch plaat kado krijgt, en een contract met een music-manager die een half jaar of een jaar optredens voor je regelt (deze laatste prijs zijn we nog mee bezig dus kunnen we (nog) niet 100% garanderen)

Na de succesvolle 1e ronde van de contest gehouden op 26 juni jl. in de 013 te Tilburg is woensdag 22 juli de 2e ronde gepland in café havana, eveneens in Tilburg. De winnaars van de 1e ronde zijn Jazzy b en Jaïr, (eigenlijk was dj Jay-Ve winnaar maar deze kon helaas niet bij de finale avond aanwezig zijn) In de 2e ronde strijden eveneens 8 dj´s om een plaats in de finale, gehouden op 20 augustus in cafe bolle.

Voor meer informatie over City Sounds kun je terecht op http://www.citysounds.nl binnenkort zal daar ook meer informatie over de dj-contest te vinden zijn.

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Eu waarom staat Hardtrance er nu wel ineens tussen?? Ik weet zeker dat dat er het vorige bericht dat ik gelezen heb niet bij stond :S Jammer, had dan wel een demootje in willen leveren :(
Artiest {SHOWLIST artist 95840, 6395}
Ja, is wel balen als een stier zal ik maar zeggen!!!!!
Maar Ibiza is toch wel een troost hoor!!

Sjoerd, ik hoop dat je een volgende keer aan me denkt!!

Grtz Jeroen.
 
goeie shit
Artiest Vigo
Waar en wanneer wordt bekend wie de deelnemers zijn voor de 2e voorronde op 22 juli (tijdens Tilburg kermis!)?
 
vandaag of morgen vrijdag of zaterdagword dat bekend gemaakt..

en euh jay-ve.. baluh he.. wel veel plezier op ibiza
ik dacht dat het a.s donderdag is ?
 
Artiest Pat Houston
ik ben 1 van de gelukkige die donderdag mee doet! :D
wish me luck ;)
Euh...waar is 't bekend gemaakt dan?!? Heb namelijk niks gehoord... :S
 
Ik ben zondagavond gebeld dat ik mee mocht doen. Dan betekent het helaas dat je niet een van de deelnemers bent denk ik Vigo. :(
DAMN!! Had toch wel echt een lekker demootje ingestuurd, maar ja....volgende keer beter! Succes aan alleen die wel mee mogen doen!
Hey Hey!
Ik mag ook meedoen..... d(^.^)b
Heb er zin in!
Tot morgen, en iedereen alvast succes gewenst!
mzls
 
jammer dat ik er niet bij mocht zijn..
maar de finale op 20 augustus gaan we een mooi feestje van maken..

gefeliciteerd wessoul en john

ciao
 
en euh tom. is geen typfoutje want er werd gevraagd wanneer de namen van de dj's bekend gemaakt worden en niet wanneer de 2e ronde zelf is..

ff opletten het popper tom