Partyflock
 
­ Nederland

De La Guarda - the show that falls from the sky

anoniem gepubliceerd op
Vliegende artiesten veroveren na NewYork, Mexico, Londen en Las Vegas nu eindelijk Amsterdam. De adrenalineshow De La Guarda, een spectaculaire en sensuele mix van acrobatiek, performace, carnaval, concert en danceparty, trok al ruim een miljoen bezoekers.



De unieke theatershow van het Argentijnse gezelschap speelt zich grotendeels af boven de hoofden van de toeschouwers. In een zeventig minuten durende rollercoast zweven de vijftien artiesten aan grote lange kabels en rennen langs de muren. De energie is grenzeloos, de muziek opzwepend en de beelden inspirerend, De Le Guarda is niet te beschrijven maar een ervaring die je moet beleven!

De La Guarda lapt elke theatrale regel aan zijn laars, geen grenzen en geen zitplaatsen. Een Londense journaliste noemde De La Guarda: “as good as sex”. De voorstelling is werkelijk een natte droom. Terwijl het water over de acteurs heen stort wanen daaronder de dansende toeschouwers zich in een frisse zomerbui. De acteurs, bergbeklimmers en muziekanten van De La Guarda dansen, spelen en kussen met het publiek en nemen de grootste durfals mee de lucht in. In New York vlogen sterren als Cameron Diaz, Leonardo Di Caprio en Alanis Morisette met de artiesten van De La Guarda door het theater.

De gehele internationale media is er over eens, De La Guarda is een ongekend succes, volgens de New York Times een “knock out show 40 feet up”. Vanaf 14 augustus krijgt ook het Nederlandse publiek ruim vier weken de unieke kans om in Docklands op het NDSM-terrein te Amsterdam deze adrenaline show mee te maken. Na elke 2e show op de vrijdag- en/of zaterdagavond is er een bijzondere afterparty die bij de prijs is inbegrepen.

Prijzen & Tijden
- maandag: geen show
- dinsdag t/m donderdag: aanvang 20:30 uur (€ 40,00).
- vrijdag & zaterdag: aanvang 20:00 uur (€ 40,00) en 22:30 uur (€ 50,00*).
- zondag: aanvang 19:00 uur (€ 40,00).

Bereikbaarheid & openbaar vervoer
De locatie Docklands is vanaf Amsterdam CS bereikbaar per ferry. Deze is voor bezoekers van De La Guarda gratis. Voor automobilisten is bij Docklands (NDSM-terrein, Amsterdam Noord) uitgebreide parkeergelegenheid.

Meer informatie
Voor meer informatie check www.i-godelaguarda.nl of bel de reserveerlijn (0900 300 5000).

[u]Kaarten winnen?[/u]
Partyflock geeft 2 personen de kans om dit unieke spektakel bij te wonen, we verloten namelijk onder de juiste antwoorden 2 unieke De La Guarda pakketten met daarin: t-shirts, posters, stickers vrijkaartje.
Ga naar de prijsvragen sectie en doe mee!

7 opmerkingen

 
Ben er geweest, vette show!!!!!!
 
Cool! gedaan! Ik wil ook
 
Moet je meedoen met de prijsvraag lotje, mooie billen trouwens! ;)
 
Dat lijkt me egt cewl B) daar moet ik bij zijn!
Echt super cool, ben er 2 weken gelden geweest en echt een aanrader, zou het begin nog wel 10 keer willen zien!

Rommert ben jij er geweest?
 
Ik? Ja man ongeveer 2 weken geleden, vond die gasten tegen de muur met die stroboscoop en die drums helemaal wouws!
ga de 18e heen