Partyflock
 
­ Nederland

Electronic Family maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
Met onder andere Above & Beyond, Ferry Corsten presents: System F en Giuseppe Ottaviani LIVE 2.0.

Amsterdam, 21 mei 2019 - Het grootste outdoor trance-festival van Europa, Electronic Family, heeft haar volledige line-up bekend gemaakt. Fans kunnen op 20 juli genieten van 3 verschillende stages, waar de top van wereldwijde trance dj's hun opwachting maken. Zo staan onder andere iconen als Above & Beyond, Ferry Corsten presents: System F en Andrew Bayer op de mainstage geprogrammeerd, maar zal ook nieuw talent niet ontbreken. Electronic Family vindt plaats op 20 juli bij Autotron in Rosmalen. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via: electronicfamily.nl

Mainstage
De line-up op de Mainstage kan met recht betiteld worden als een mix van all-stars binnen de trance. Naast de headliners Above & Beyond, die bijna nooit in Nederland zijn te zien, en de Europese première van Ferry Corsten presents: System F vertonen ook Andrew Bayer, Ilan Bluestone, Ruben de Ronde en Estiva op deze stage hun kunsten achter de draaitafels.

Who's Afraid Of 138?! Stage
Voor de liefhebbers van de wat hardere trance-sounds is er de 'Who's Afraid Of 138?! Stage'. De line-up liegt er ook absoluut niet om: Push LIVE, Will Atkinson, Giuseppe Ottaviani LIVE 2.0 met zijn speciale Evolver album showcase, Ben Gold, Blastoyz, Jorn van Deynhoven, voor wie het zijn eerste show zal zijn sinds zijn jaar afwezigheid, en Luminn.

Nieuwe stage-hosting: Statement Label
Ruben de Ronde, die al jaren als toegewijd ambassadeur van het festival fungeert, draait niet alleen op de Mainstage, maar host dit jaar voor de 1e keer in Europa een stage met zijn Statement label: 'Progressive hosted by Statement!'. Ruben heeft in samenwerking met ALDA de line-up samengesteld hiervoor. Op de Statement stage staan: RODG, Grum, Tinlicker, Estiva (die net als Ruben dus op 2 stages staat), Matt Fax, Lumïsade en natuurlijk Ruben de Ronde zelf.