Partyflock
 
­ Nederland

Breeze Festival outdoor editie

gepubliceerd door , op
Met veel trots presenteert Salsa Breeze de vijfde editie van Breeze Festival! Na een reeks succesvolle outdoor en indoor edities is het tijd voor een nieuwe outdoor editie op een gloednieuwe locatie. Op zondag 23 juni 2019, van 13:00 tot 23:00 uur, staat het strand van Recreatiepark Hemelrijk geheel in het teken van Salsa, Kizomba, Caribbean, Eclectic en Bachata. Breeze Festival brengt weer een selectie aan grote namen naar het paradijselijke strand van Recreatiepark Hemelrijk voor het meest Caribische festival van Nederland! Tickets zijn vanaf woensdag 3 april 13:00 uur verkrijgbaar.

Breeze Festival 2019
Palmbomen deinen in het zachte briesje en het water kabbelt rustig in de branding. De zon streelt de gezichten van de bezoekers en een zwoele wind waait door ieders haren. De geur van Churros en Surinaamse Bara verspreidt zich rondom de tropische marktkraampjes. Tijdens de Latin dansworkshops worden nieuwe dansmoves tot in perfectie aangeleerd. Eenmaal de juiste dans skills onder de knie, is er natuurlijk gelegenheid deze te showen bij onder andere de Latin Eclectic Area of in de Bachata tent.

Met exotische decors, foodcorners, marktkraampjes, cocktailbars, lounges, verschillende shows en dansworkshops en nog veel meer verassingen wordt je meegenomen in een ultieme 'Latin Vibe'. Neem een heerlijke cocktail, dans en geniet alsof je echt in Cuba, Mexico of Curaçao bent!

Line-Up
De line-up van Breeze Festival 2019 (outdoor edition) is nog niet bekend, maar zal weer bestaan uit de beste Latin artiesten. Bereid je voor op een combinatie van de beste internationale en nationale (live) artiesten, dj's en workshops.

Workshops & Shows
De dansvloer kan niet leeg blijven tijdens Breeze Festival! Daarom kun je je skills bijspijkeren tijdens diverse dansworkshops van de beste dansscholen uit de regio. Daarnaast zetten verschillende Latin dansshows de dansvloer in vuur en vlam tijdens Breeze Festival!

Tickets
Speciaal voor de echte Latin lovers start op woensdag 3 april om 13:00 uur de Fase Uno ticketverkoop. Er zijn een beperkt aantal Fase Uno tickets verkrijgbaar met een mooie korting van €10,- voor maar €22,50 (ex. Fee). Tickets voor Breeze Festival zijn makkelijk en snel te verkrijgen via
salsabreeze.nl en breezefestival.nl