Partyflock
 
­ Nederland

We Are Electric Weekender voegt ruim 100 nieuwe namen toe aan programma

anoniem gepubliceerd op
We Are Electric
20 februari 2019
De line up van de eerste lustrumeditie van We Are Electric Weekender 2019, van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli op het groene Landgoed Velder in Boxtel, is nagenoeg compleet. Nadat al de komst van onder andere The Chemical Brothers, Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Alan Walker en San Holo was aangekondigd, worden nu optredens van onder meer Sam Feldt, Chocolate Puma, Donnie en Eric Prydz tezamen met ruim 100 andere dj's en live-acts bevestigd. De reguliere kaartverkoop start woensdag 27 maart om 19.00 uur.

We Are Electric staat garant voor een uniek aanbod van electronisch (live-)muziek op meerdere podia. Alle bezoekers van We Are Electric kunnen op vrijdag en zaterdag tot 03.00 en op zondag tot 01.00 uur van het programma genieten. Het festival neemt met die ruime tijden een unieke plaats in Nederland. Bovendien is van vrijdag tot en met maandag van de mooiste camping van Nederland geopend.

Rampage, het grootste drum 'n bass-event van de wereld, is één van de exclusieve hosting partners tijdens We Are Electric. Gedurende drie dagen is dit de stage waar de zwaarste bassen worden gebracht door ondere andere Snails, Wilkinson b2b Sub Focus, Modestep, NGHTMRE, Caspa, High Contrast en zo'n 40 andere namen.

Na recente internationale hostings en events in Berlijn, Miami, New York, Beiroet en Ibiza staat HYTE dit jaar met een stage op We Are Electric Weekender. Daarmee is het enige Nederlandse festival dat zij aandoen deze zomer. Er stond al veel techno en house op het affiche, nu is het programma compleet met Bicep (dj set), Collabs (Chris Liebing & Speedy J), Len Faki, Colin Benders (live), De Sluwe Vos (live), Tijana T en Mirella Kroes.

Spinnin' Sessions host dit jaar op de zondag één van de grote drie stages van het festival. Voor de internationaal populaire Sam Feldt, is We Are Electric eigenlijk een thuiswedstrijd. Samen met vele van zijn label maatjes Disciples, Chocolate Puma, Dom Dolla, Mike Mago, David Tort en Calvin Logue gaat hij de tent op zijn kop zetten.

Na een succesvolle hosting vorig jaar op We Are Electric is Future House Music weer terug. Future House Music is een internationale showcase van het beste op het gebied van electronic house music met acts als Brohug, Elderbrook, Holl & Rush, Moksi en MOTi.

Line-up

Vrijdag

Zaterdag

Zondag