Partyflock
 
­ Nederland

Een ode aan een van de grootmeesters van de hiphop: Dre Day in Paradiso.

anoniem gepubliceerd op
Juicy
18 januari 2019
FeestJuicy · Dre Day
Datumzaterdag 16 maart 2019
LocatieParadiso Site
De organisatoren van Juicy vonden dat het, na een stijf uitverkochte 'Biggie Tribute' te Amsterdam Roest, tijd was voor een ode aan [iDr. Dre, de artiestennaam van André Romelle Young (Compton, 18 februari 1965). Hij wordt beschouwd als dé grondlegger van de G-funk en de succesvolste hiphopproducent ooit. De lijst van artiesten waarmee hij heeft samengewerkt is lang en gaat van Alicia Keys tot Tupac Shakur.

Juicy, bekend van hun vrijdagmiddagborrels in Amsterdam doen het voor deze keer dus iets anders. Even geen VrijMiBo, maar een [/i]nutin' but a G thang[/i] clubavond van formaat. Verwacht keiharde en Juicy hiphop, zoals je van de organisatie gewend bent. En natuurlijk heel veel Dr. Dre, plus de artiesten waarmee André Young gewerkt heeft.

De avond zal gehost worden door ras entertainer O-Dog alias Sir Randall en in de hoofdzaal zullen de beats verzorgd worden door DJ ABSTRACT" Snelle Jelle, DNS en Team Juicy. In de kelder van de Paradiso zorgen de DJ's van de Juicy familie voor de vertrouwde sound van Juicy.