Partyflock
 
­ Nederland

The Dirty Daddies komen naar het Groene Hart Festival 2019

gepubliceerd door , op
Het Groene Hart Festival keert op zaterdag 11 mei terug naar het recreatiestrand aan de Cattenbroekerplas te Woerden. Kom jij ook weer dansen met je voeten in het zand en de zon op je bol?

Het ultieme feel good festival trakteert je op een mix van 90's en 00's, guilty pleasures, Nederlandstalige meebrullers, glitter disco, glijdende hiphop, pop, rock en dampende House beats door diverse live-acts en vele bekende DJ's. De eerste top-act op het hoofdpodium is dus nu bekend!

Vanaf nu zijn de Loyal Fan tickets te koop voor slechts €17,50 (excl. fee). Let op: er zijn verschillende ticketfases dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Ze zijn nog maar nauwelijks bijgekomen van hun volledig uitverkochte jubileumfeest in AFAS Live en het goede nieuws is dat de wervelende show van de witte brigade op zaterdag 11 mei 2019 naar het Groene Hart Festival komt! Met hun explosieve energie, 'alles to the max' instelling en 120 hits in 120 minuten gaat dit hét feest worden waar je nog dagenlang van bij zult moet komen. Strik je veters, schraap je keel en let's get dirty!

Bijna iedere show van The Dirty Daddies is uitverkocht dus haast je snel naar de ticketshop en koop nu met €5,00 korting op de reguliere ticketprijs je tickets. OP=OP

Overige informatie
De komende periode zullen we via onze Social media meer informatie bekend maken. Meld je hier aan voor het Facebook Event en nodig je beste vrienden, teamgenoten, familie of leukste collega's uit om met je mee te gaan! Tickets zijn alleen verkrijgbaar via yourticketprovider.