Partyflock
 
­ Nederland

Oud en Nieuw bij RADION is ON.

gepubliceerd door , op
On2019
28 december 2018
FeestOn2019 · NYE
Datummaandag 31 december 2018
LocatieRADION Site
RADION vindt dat Oud en Nieuw niet ingewikkeld hoeft te zijn. Tel ruimte, tijd en de line-up die niks te wensen overlaat bij elkaar op en je hebt ON2019, het binnen-festival dat de club organiseert op 31 december. Er is disco, er is house, er is techno. Er zijn DJ's die hun strepen al lang en breed verdiend hebben en er zijn opkomende namen en formaties. De line-up varieert van ROD, Ferro en Mirella Kroes tot het Amsterdamse feestcomité Lnksvr en het uit Berlijn afkomstige Kreutziger Kollektiv.

Het eerste ingrediënt, ruimte, manifesteert zich in drie vloeren waar techno, house en disco worden gedraaid. De betonnen beuken in de grote zaal en de intieme trappen in de Bovenkamer zijn het decor waartegen je de benen onder je lijf vandaan kunt dansen. En dan is er Bar Dancing Lnksvr, gehost door de jongens van - je raadt het niet - Lnksvr. Denk oliebollen, kanten kleedjes, mensen op barren en misschien wel de meest gezellige party crew van Amsterdam.

Daarnaast belooft RADION dat ON2019 minimaal 14 uur duurt. Dat kan dankzij de 24-uursvergunning die de club in 2016 ontving, hoef je niet bang te zijn dat je om 05.00 uur de deur uit gebonjourd wordt.

Met de komst van ON2019 kunnen huisfeesten of donkere keldertjes achterwege gelaten worden. ON2019 bevat alle ingrediënten voor een buitensporig Oud en Nieuw feest.

Line-up