Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe Nor Nacht & Nr.7even presenteren gezamenlijk dance-event Voodoo

anoniem gepubliceerd op
Nieuwe Nor Nacht & Nr.7even presenteren gezamenlijk dance-event Voodoo
10 december 2018
Het dance-collectief 'VOODOO' staat onder leiding van Brent Bemelen, die zelf bij het grote publiek beter bekend staat als Brent New. "De afgelopen 5 jaar heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en daarmee onderdeel mogen zijn van de grotere festivals in de regio, zoals ParkCity Live en Castle Of Love. Het werd nu tijd om mijn eigen muzikale visie te verspreiden."

VOODOO staat voor een avond vol betoverende, ritmische en vooral dansbare muziek. Denk aan stijlen als Latin, Afro, Tribal en Groovy House.

"Het is fantastisch dat ik bij poppodium NIEUWE NOR terecht kon om samen met hen dit project vorm te geven. In gesprek met Maurice Laven (NIEUWE NOR) en Daan Engels (Nr.7even) zijn we tot de conclusie gekomen dat de RedRoom van Nr.7even dé ideale plek is voor deze 2e editie van mijn concept. Omdat ik regelmatig in zowel de NIEUWE NOR als Nr.7even heb mogen draaien is het een unieke kans om onderdeel te mogen zijn van de samenwerking tussen deze twee partijen die veel betekenen voor het uitgaansleven van Heerlen".

Meemaken? Voodoo vindt plaats op zaterdag 15 december 2018 in de RedRoom van Nr.7even. De entree is gratis en de minimumleeftijd is 21 jaar.

Lineup

1 opmerking