Partyflock
 
­ Nederland

Funked on Love Potion

anoniem gepubliceerd op
Funked on Love Potion
22 juni 2004
Funked on en Love Potion bundelen met een uniek event haar krachten in Club [location=1737]{Locatie met ID 1737 bestaat niet!}. Op vrijdag 25 juni vindt dit event plaats. Voor deze speciale avond zijn onder andere dj Jefferson en de A-cup pin up club gestrikt om de sfeer nog meer te verhogen.

Zowel Lovepotion als Funked on zijn een maandelijks terugkerend fenomeen in Club [location=1737]{Locatie met ID 1737 bestaat niet!}. Op Lovepotion is de sfeer het beste te omschrijven als Moulin Rouge: Broeierig, sexy en chique. Funked on daarentegen staat bekend om haar muziek met een hoog dansbaarheidgehalte. Dit past helemaal in het nieuwe beleid van de [location=1737]{Locatie met ID 1737 bestaat niet!} waarin lounge tot het verleden behoort.

De muziek wordt in de vooravond verzorgd door dj Jefferson. Hij is jarenlang één van de meest onderschatte dj’s van Amsterdam geweest, nu begint daar verandering in te komen. Als inkoper bij platenzaak Dancetracks komt hij wekelijks in aanraking met het neusje van de zalm op muziekgebied. Daarnaast is hij actief op de radio met het BNN programma Weekender, op radio 3fm. Tevens schrijft hij een wekelijkse column op Partyscene voorzien van een top 5 die hij wekelijks selecteerd uit het grote aanbod in dancetracks. Jeffersons draaistijl kan het beste omschreven worden als: groove-orientated underground house with a vibe from the past. Op Funked on Love Potion zal hij een speciale Flirty Funky set neerzetten.

Tussen 22:00 - 01:00 staat interactiviteit hoog in ’t vaandel. Bij binnenkomst ontvangt iedere gast een nummer en kan er door middel van een messageboard met elkaar gecommuniceerd worden. En dat is slechts één van de subtiele interacties op deze special.

De avond wordt muzikaal afgesloten door Funked on residents, [dj=13313]{Artiest met ID 13313 bestaat niet!} en Niels M. Op de vorige editie van Funked on ging ’t dak er vanaf. Met een afsluitende 2 uurs back 2 back set hebben ze Funked on definitief op de Club [location=1737]{Locatie met ID 1737 bestaat niet!} kaart gekregen. Daarom deze editie wederom pure eclectic house music!

De A-cup pin up club neemt de performance voor haar rekening. Dit duo brengt een theatrale, provocerende en uitdagende performance. Ook deze vrijdag weer een speciaal thema.

Funked on Love Potion
Vrijdag 25 juni
Club [location=1737]{Locatie met ID 1737 bestaat niet!}
Nieuwezijds Voorburgwal 169
DJ’s:
[dj=13313]{Artiest met ID 13313 bestaat niet!}
Niels M.
Jefferson
Performance by A-cup pin up club
+ love cupido’s.
22.00 – 4.00 uur
Entree = € 5,00
Stijl = eclectische house

2 opmerkingen

Vraag mij nu wel af wat er gedraaid gaat worden want
groove-orientated underground house with a vibe from the past.
zegt mij geen flikker :/