Partyflock
 
­ Nederland

Emporium Festival presenteert nieuw thema The Zoo

gepubliceerd door , op
Emporium Festival
15 november 2018
Het bekende dancefestival Emporium, dat jaarlijks voor 30.000 dance liefhebbers op De Berendonck bij Wijchen georganiseerd wordt door festivalorganisator Matrixx Events, heeft zojuist het nieuwe thema voor 2019 bekend gemaakt. Op zaterdag 25 mei zullen de bezoekers door een karakteristieke toegangspoort toetreden tot meerdere prachtige dierenverblijven, allen geheel in stijl van een typische dierentuin: Emporium – The Zoo!

Emporium staat bekend om haar jaarlijks wisselende thema's, die tot in alle hoekjes van het festival worden uitgewerkt. Hiermee zorgt het festival steeds voor een vernieuwing van de eigen identiteit, doordat geen enkel decorstuk opnieuw gebruikt kan worden. Ook de gebieden tussen de podia zijn vaak rijk gedecoreerd in het thema, waardoor de thema beleving op en top beleefd wordt door de bezoeker.

Met het dierentuinthema richt Matrixx zich op de typische onderdelen van een dierentuin, zoals een diepzee aquarium, de apenrots, een majestueus pandaverblijf of een exotische safaritocht. Deze thema's komen in 2019 tot uiting in verschillende prachtige stages en decors.

De kaartverkoop voor Emporium – The Zoo begint op zaterdag 24 november om 11:00 uur. Tickets koop je dan t/m 3 december met €10 korting voor slechts €45,- (ex fee). Trouwe bezoekers kunnen zich nu al preregistreren via de website Emporium.nl, om als eerste de tickets met korting te kunnen bemachtigen!

2 opmerkingen

"waardoor de thema beleving op en top beleefd wordt door de bezoeker."

De beleving wordt dus beleefd?
Er is dus ergens in Nederland iemand die betaald krijgt om zo'n zin te tikken...
Dat wordt mooi apenkooien met los geslagen Bokito's