Partyflock
 
­ Nederland

Hardwell verkoopt bijzonder ticket op TicketSwap

gepubliceerd door , op
Symphony
12 juni 2018
FeestSymphony · The Global Revolution Of Dance
Datumdonderdag 18 oktober 2018
ArtiestHardwell Site
LocatieZiggo Dome Site
Hardwell en Ticketswap zijn een bijzondere actie gestart. De dj zal vandaag via het verkoopkanaal, onder zijn eigen naam, Robbert van de Corput, een golden ticket inclusief meet & greet aanbieden voor zijn uitverkochte ADE-show.

Symphony: The Global Revolution of Dance is voorlopig het laatste optreden van Hardwell, die onlangs bekendmaakte voor onbepaalde tijd te stoppen met optreden. Het concert op 18 oktober in Ziggo Dome is uitverkocht. Tijdens het concert start de dj, samen met het Metropole Orkest een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. Hits van diverse wereldsterren passeren de revue, van Donna Summer tot Tiësto, van Carl Cox tot Daft Punk.

Hoewel er geen officiële tickets meer verkrijgbaar zijn, verwijst Hardwell op zijn website door naar TicketSwap als betrouwbaar verkoopkanaal. Fans die geen kaarten hebben bemachtigd, kunnen het concert live volgen via een livestream op de verschillende kanalen van de dj, waaronder Facebook en YouTube.

1 opmerking

Goed initiatief Robbert! Ticketswap is het eerlijkste bedrijf in deze branche.
Sommige organisaties doen stiekem onderhands zaken met Viagogo (Tomorrowland staat er bijv. berucht om), goed om te zien dat jij wel aan de juiste kant staat!