Partyflock
 
­ Nederland

Toffler Indoor Festival

gepubliceerd door , op
Zaterdag 24 november vindt de tweede en tevens de laatste dag van Toffler indoor Festival in de onderzeebootloods plaats. Op vrijdag trapt Joris Voorn af met zijn concept Spectrum met grote namen als Âme, Maya Jane Coles en Secret Cinema. Echter zal de line-up van zaterdag er ook zeker niet om liegen.

De eerste naam is zeker niet de minste. Amelie Lens, wie kent de Antwerpse schone niet. We kunnen wel concluderen dat deze vrouw één van de snelst groeiende talenten is dat ons buurtlandje heeft geproduceerd. Naast haar muzikale talent heeft ze ook ellenlange benen. Voor haar DJ carrière heeft ze gewerkt als model voor Levi's en mocht ze naar Parijs om samen met Jean-Paul Gaultier te werken. Nu staat ze op toonaangevende festivals als Tomorrowland, Awakenings en Melt. Op 24 november mag Toffler indoor haar verwelkomen.

Naast Amelie zal de Brusselse Charlotte de Witte ook het podium betreden. Op haar 17de stond ze al achter de draaitafels, toen nog onder de naam 'Raving George'. Ze werd bekend bij het grote publiek door het nummer 'You're mine'. Ze gaf later aan dat dit niet haar genre was. Tegenwoordig draait ze het liefst harde, duistere techno. Vorig jaar heeft ze de tunnel al uitverkocht en daarom kan ze niet missen op Toffler indoor Festival.

Eén van de meest veelzijdige dj's ter wereld 'DJ Rush' zal ook zijn opmars maken tijdens Toffler indoor Festival. Hij combineert alle stijlen die hij leuk vindt, van Jazz en Funk tot House en Techno.
Een geliefde DJ die al meerdere keren zijn eigen stage mocht hosten op Tomorrowland, Dance Valley en Summer Spirit, in 2016 heeft hij zijn debuut gemaakt op Toffler indoor Festival met een dikke set.

Eric Estornel oftewel Maceo Plex is de Amerikaanse dj/producer die het record van meeste sets in 24 uur op zijn naam heeft staan. Tijdens ADE in 2016 heeft hij samen met Audio Obsura zijn krachten gebundeld om een unieke set onder het Rijksmuseum neer te zetten. Inmiddels is het een veelgevraagde dj die over de hele wereld zijn geniale muzikaliteit laat horen.

Michel de Hey heeft eigenlijk geen aankondiging nodig, Rotterdam mag trots zijn op deze techno icoon. Hij is een aantal jaar geleden begonnen met zijn HEY! avonden/area's en dat is niet bij iedereen onopgemerkt gebleven. Deze geliefde dj/producer heeft Thuishaven al vaak uitverkocht en is nu bezig met zijn HEY! tour door het hele land.

Naast Michel mag de Rotterdamse Benny Rodrigues natuurlijk ook niet missen op Toffler indoor. Op zaterdag zal hij als zijn alter ego ROD het publiek voorzien van puristische techno. Je kunt wel stellen dat ROD inmiddels als één van Nederlands beste techno dj's is uitgeroepen, met verschillende prijzen op zijn naam is deze veelzijdige man niet meer uit de dance scene weg te denken.

De Viking oftewel Rødhåd is geboren en getogen in Berlijn. Sinds dat hij zijn diepe en hypnotiserende techno tracks liet horen in de legendarische club Berghain is zijn dj carrière als een sneltreinvaart gegaan. Zijn baan als architect heeft hij op moeten zeggen, echter heeft hij er een mooie carrière aan over gehouden en draait nu over heel de wereld.

Nog een dj van Rotterdamse bodem die Toffler indoor mag verwelkomen dit jaar is Sandeep. Zijn all nighters in Toffler stellen nooit teleur en bewijst dat deze man het publiek kan meenemen op een muzikale reis. Zijn stijl kan je beschrijven als groovy tech-house met een hartverwarmend en energiek tintje.

De derde en laatste vrouwelijke dj van zaterdag 24 november is Sol Ortega. All the way from Buenos Aires komt ze een set draaien. Een aanstormend talent die afgelopen Januari een boilerroomsessie samen met Richie Hawtin heeft mogen draaien.

Stephan Bodzin, de zoon van een muzikale vader. Al van kleins af aan wist hij dat hij meer wilde doen met zijn voorliefde voor elektronische muziek. In 2006 heeft hij zijn eigen label Herzblut opgezet. Door zijn uitstekende producties bewijst hij dat er maar één iemand de baas kan zijn. Er zijn weinig festivals en clubs waar Stephan niet op de line-up heeft gestaan. In november mogen jullie hem aanschouwen tijdens Toffler indoor.

De laatste artiest die zaterdag het podium betreed is het Britse techno duo Karenn. De twee touren inmiddels over de hele wereld met hun modulaire live sets. Ze zullen de 24ste hun debuut maken op Toffler indoor.

Toffler indoor Festival vindt dit jaar weer plaats in de onderzeebootloods van Rotterdam. Een unieke, industriële locatie dat middenin de haven, maar toch ook verassend dichtbij de stad ligt. Een uitstekende locatie voor Toffler dus. Vanaf 21.30 uur rijden er pendelbussen vanaf Rotterdam Centraal, deze zullen gedurende de hele nacht heen en weer rijden.

De prijs voor een ticket is € 46,25 inclusief servicekosten. De early bird tickets zijn al uitverkocht, de reguliere tickets zijn verkrijgbaar via de website: www.tofflerindoorfestival.nl
Mocht je niet kunnen kiezen tussen vrijdag of zaterdag is er ook een combi ticket te koop voor €78,75 inclusief servicekosten.

Bezoek tofflerindoorfestival.nl voor meer informatie, en vergeet vooral de Facebookpagina facebook.com niet te checken voor de laatste updates.