Partyflock
 
­ Nederland

Cirao Dance Hall Reunion

gepubliceerd door , op
Cirao Dance Hall Reunion
27 augustus 2018
Cirao was een trendy club in Waregem die heel wat beroering veroorzaakte in de vroege jaren 90. De clubbers kwamen uit heel België, Frankrijk, Duitsland en ver daarbuiten om te kunnen feesten op deze befaamde plek. Cirao stond op de lijst van "Legendary Belgian Clubs" en werd geprezen om het muzikale verhaal. De club was op dat moment een absolute pionier in de programmering van elektronische muziek. Nationale maar ook internationale dj's speelden achter de Cirao-decks. De club zat week na week vol en Waregem was het epicentrum.

De club sloot haar deuren in 1996 maar na 22 jaar is de tijd rijp voor een "Cirao Dance Hall Reunion". Daarom wil de organisatie iedereen uitnodigen die deze mythische plek kent. Kom feesten en verenig je alsof het 1994 is!

De helden van vandaag zijn ook welkom, want het geluid van die tijd is helemaal terug. De artiesten die op de line-up staan zijn allemaal resident of frequent gevraagde gast-dj's uit die tijd. Ze keren terug naar het originele geluid waar Cirao zo bekend om was en laten je de goeie tijden van toen herbeleven!

Laten we duidelijk zijn, dit geen doorsnee feest in Waregem Expo. De organisatie spaart moeite noch kosten om de unieke sfeer van weleer terug te brengen. Omdat hun standaard zeer hoog is, kunt u een indrukwekkend geluids-, licht- en lasershow verwachten. Ze dachten zelfs aan de GoGo-dansers en zorgen ervoor dat ze ook aanwezig zijn.

Gezelligheid is belangrijk, daarom zal de organisatie niet de volledige capaciteit van de hallen gebruiken. Daarnaast zorgen ze voor gezellige hoekjes waar je kunt ontspannen met een heerlijk glas champagne of een cocktail. Daar komt nog bij dat er ook een foodtruck zal aanwezig zijn waar je een hapje kunt eten als je honger hebt. De mensen die hebben gekozen voor de VIP-behandeling worden verwend in een speciale VIP-ruimte.

Wij verzekeren je dat dit het feest van het jaar zal zijn! Je kunt het beter niet missen!

Line-up