Partyflock
 
­ Nederland

Dancetrippin TV en The Box gaan stapje verder

gepubliceerd door , op
Dancetrippin TV en The Box gaan stapje verder
18 juni 2004
Voortaan kun je op vrijdagavond dus 30 minuten lang genieten van live sets en interviews op The Box met nationale en internationale top DJ’s. Deze zullen uitgezonden worden in 2 blokken van 15 minuten: het eerste blok om 21:30 uur en het tweede om 22:00 uur. Mocht je dat te vroeg vinden of ze nog een keer willen zien, dan worden dezelfde blokken respectievelijk om 24:00 en 00:30 uur herhaald.

Wat kun je verwachten? Naast een korte club-agenda -waarin de beste feesten voor het aankomende weekend worden uitgelicht- natuurlijk veel muziek en interviews. DJ’s die de revue zullen passeren zijn o.a. Armin van Buuren, Bob Sinclar, Derrick May, Roog, Kevin Saunderson, Dimitri, Groove Armada, Sneak, Roger Sanchez, DJ Jean, Danny Howells, Junior Sanchez, Layo and Bushwacka, Michel de Heij, Ken Ishii, Masters at Work en vele anderen.

Mocht je deze zomer nog naar Ibiza gaan dan heb je grote kans dat je Dancetrippin ook daar zal zien op TV. Ze zullen in het hoogseizoen namelijk dagelijks 7 uur (!) dance-televisie verzorgen op het lokale station TEF: Een prime time show met interviews en live sets van 20:30 tot 21:30 uur en daarnaast nacht-programmering met veel muziek van 01:00 tot 07:00 uur.

Als je niet kunt wachten tot vrijdag of niet naar Ibiza gaat deze zomer dan kun je de video’s en club-agenda ook gratis en voor niks bekijken op www.dancetrippin.tv .

13 opmerkingen

Eg wel beter, hoe meer dance op de tv hoe beter. Hoop alleen wel dat ze dan een beetje professional inschakelen die verstand heeft van dance en dj's en niet een of andere van call-tv weggehaalde dame die bij elke dj vraagt: 'en wat ging er nou tijdens het draaien door je heen toen je die mensen zag..?'
ahhaaa!!! beter...
niet mijn favoriete DJs
Kin Ishii en Derrick May zijn natuurlijk leuke headers !!
JeroenBoth, Check vrijdag 25 juni The Box, om 22.30 of 23.00 uur de "Hemelrave Special" tijdens Rhythmnation. Het is een registratie van Hemelrave 2004.

Met stukjes DJ sets van Luna, Dark Raver, Marco Remus, Trilok en Chiren en The Devider.

Ook korte interviews met deze DJ's: Marco Remus over het verschil tussen Nederands en Duits publiek, Luna over zijn ontwikkeling en een niet te missen interview met Dark Raver! (Errug leuk en gek als altijd)
2 supah mario: tnx voor de tip, met name Darkraver zal wel weer vage onzin lullen (maar van hem kan ik het wel hebben)...
jajaaaa ik geloof dr geen ruk van:no: het zou een paar weken geleden al op vrijdag op the box komen:( nouh mooi niet dus toen werd het afgelopen vrijdag en weer niet:no: wie zegt dat jij nu wel gelijk hebt dan?? verder vind ik ut top da er meer dance op tv komt(Y) nouh maar hopen dat ze the box niet van de tv gaan halen:(
MOOI MOOI EN NOG EENS MOOI!!!
Maak je geen zorgen jeroen, dancetrippin' is een professioneel bedrijf dat zich alleen op dance richt. Veel plezier op Ibiza deze zomer timbo!!!
Wie weet zien we elkaar daar nog...
laatste aanpassing
interesant!!!!!!!!!!!voeg me maar toe.
"jajaaaa ik geloof dr geen ruk van het zou een paar weken geleden al op vrijdag op the box komen nouh mooi niet dus toen werd het afgelopen vrijdag en weer niet wie zegt dat jij nu wel gelijk hebt dan?? verder vind ik ut top da er meer dance op tv komt nouh maar hopen dat ze the box niet van de tv gaan halen "

Vanavond 25 juni 23.00 uur komt het zeker...!!!trust me.
en de nieuwe clip van LTC project (Luna, Trilok, Chiren), opgenomen op de Hemlerave is ook aan te vragen na de uitzending, clipcode 584
Tja, beter 30 minuten dan helemaal niet zou ik zo zeggen. At least it's a start. FF offtopic: Weet iemand overigens of het ooit bedachte dancekanaal van ID&T en nog een aantal partijen nog steeds een kans maakt om opgezet te worden? Meen me te herinneren dat dit ooit eens de bedoeling was...
 
ze doen net ofdat ze hardcore gaan draaien