Partyflock
 
­ Nederland

The Promised Land
Open Air 5 Jaar

gepubliceerd door , op
The Promised Land Open Air
27 maart 2018
FeestThe Promised Land Open Air · 5th Anniversary
Datumzaterdag 9 juni 2018
LocatieVen
Op zaterdag 9 juni 2018 komen op De Ven in Velsen-Zuid de liefhebbers van de echte houseclassics periode weer bij elkaar. The Promised Land Open Air heeft voor haar vijfjarig jubileum een bijzondere line-up in petto.

Het festival heeft vier stages waaronder een Techno/Acid en een Underground stage. Op de mainstage treden ondere anderen Lucien Foort en Ronald Molendijk op, beiden pioniers in de housescene en verantwoordelijk voor vele bekende tracks uit begin jaren negentig.

Op de Techno/Acid stage staat de internationale artiest Timo Maas. Deze uit Hannover afkomstige DJ en producer heeft gewerkt met grote artiesten als Neneh Cherry, Kellis en Paul Oakenfold. Ook als DJ reist hij onafgebroken de wereld rond maar op 9 juni komt hij speciaal naar Spaarnwoude voor een bijzondere classics set.

De geliefde artiest Miss Djax ontbreekt ook deze editie niet. Elk jaar staat deze labelbazin uit Eindhoven garant voor de stevige techno/acid sound waarin de iconische TB-303 synthesizer van Roland altijd een
glansrol speelt. Overige artiesten zijn onder anderen Dimitri, Erick-E, Roog, Jaydee, Remy, Dano, Marcello en Jose.

De voorverkoop voor The Promised Land is reeds van start gegaan. Het aantal kaarten voor dit intieme festival is beperkt, vis dus niet achter het net!