Partyflock
 
­ Nederland

Bella Sarris debuut in Amsterdam tijdens Project Sugar × Dirty Hands label nacht

gepubliceerd door , op
Project Sugar × Dirty Hands
5 april 2018
Op zaterdag 21 april nodigt Project Sugar het Zweedse label Dirty Hands uit in de Sugarfactory. Na de ongelofelijke label nacht van vorig jaar, heeft labelbaas Per Hammar dit jaar een zeer speciale gast uitgenodigd, niemand minder dan Bella Sarris. De doorgewinterde Ibiza resident en headliner maakt eindelijk haar weg naar Amsterdam voor haar eerste optreden in de stad.

Bella Sarris is geboren en getogen in Sydney, Australië en woont nu al een aantal jaren in Berlijn. In een tijd waarin genres vervagen en overlappen, heeft haar mix stijl geen regels of beperkingen. Het is onmogelijk om haar geluid in één genre te zetten, wat perfect is voor zowel Dirty Hands als Project Sugar. Met een residency van twee jaar bij enter van Richie Hawtin achter haar naam, zet ze haar progressie voort.

Per Hammar, met Berlijn en Malmö in het zuiden van Zweden als territorium, is de kapitein achter zijn label Dirty Hands en de club instantie Kiloton. Als DJ en producer heeft hij een stevige schare fans opgebouwd met een sterke basis in Europa en speelt hij belangrijke locaties. Met een geluid dat bestaat uit een evenwicht van voorwaarts rollend techno en minimal house, onderscheidt Per Hammar zich zowel in techniek als in selectie. Dirty Hands werkt als een thuisbasis en hoofdkantoor voor zijn stoffige werken. Dub- en LOFI-geluiden zijn de kernwoorden van het label. "Het is bedoeld als een veilig huis voor de lelijke, imperfecte werken die niet gepolijst willen worden", aldus Per Hammar.

Project Sugar is dit jaar verhuisd naar de zaterdag in de Sugarfactory. Na de eerste twee zaterdagedities zijn ze klaar om het in een hogere versnelling te schakelen en kijken ze uit naar de spannende zomer die voor hen ligt. Residents Cesan Buček en Thara Bergen zullen Project Sugar vertegenwoordigen op deze zeer speciale label nacht.

Line up