Partyflock
 
­ Nederland

Veldtrip Festival
Nieuw dancefestival bij Wijthmenerplas Zwolle

gepubliceerd door , op
Voetjes van de vloer, handen in de lucht, toffe outfits en fijne deuntjes! Festivalliefhebbers kunnen deze zomer weer in eigen stad hun hart ophalen. Op zaterdag 30 juni 2018 is de Wijthmenerplas in Zwolle de ultieme festivallocatie voor het outdoor dance-event Veldtrip Festival.

Met maar liefst drie grote area's, diverse muziekstijlen zoals dance, techno en hardstyle, geeft Veldtrip Festival het podium aan grote namen zoals Roy el Kei, Devin Wild & JNXD, Andy SVGE, DJ JEAN & Maron, Shermanology en meer! Met alle weercondities is rekening gehouden. Zo zijn bijna alle area's overdekt, waaronder de drie hoofd area's. Dit dempt het geluid, maar biedt ook het stukje weerzekerheid voor de festivalbezoekers. Daarnaast wordt het festivalterrein gevuld met diverse andere DJ-booths, worden er toffe activiteiten georganiseerd en een groot pluspunt: het toiletbezoek is gratis. "Zeiken over festivals op deze locatie is al genoeg gedaan, dus hierover geen gezeik."- zegt de organisator met een knipoog en een grote lach op zijn gezicht.

De organisator kijkt uit naar de grote dag! "Een idee dat al lang op de plank ligt en nu dan eindelijk vorm heeft gekregen!" Met het juiste plan rondom concept, podia en geluidsinstallatie, lukte het de organisator een nieuw dancefestival gestalte te geven op de Wijthmenerplas. Zo voegt hij eraan toe: "Door middel van een uitgebreid geluidsplan, hebben we alle gevaren én bezwaren van geluidsoverlast ingedekt. Wij weten wat de impact kan zijn van te hard geluid en zijn daarom niet alleen met de voorbereiding preventief bezig, maar ook tijdens het festival. Zo wordt bijvoorbeeld het gebruik van oordopjes tijdens het festival volop gestimuleerd!"

Enige tijd was het rustig op de Zwolse recreatieplas. Met strenge geluidsrestricties durfde menig eventorganisator het niet aan. Waarom hij denkt dat Veldtrip Festival een groot succes gaat worden? "Simpel. Zwolle zit hierop te wachten. Zowel de stad, als de bewoners in en buiten de stad. We hebben veel tijd gestoken in het concept, om succes te kunnen garanderen. Met een goed plan, de juiste uitvoering en kwalitatieve materialen weten wij zeker dat Veldtrip Festival voor iedereen een feest gaat worden. Focus ligt nu op deze editie, maar na 30 juni staan onze agenda's al weer vol voor editie nummer 2!" - aldus de organisator.