Partyflock
 
­ Nederland

Frequence

gepubliceerd door , op
Twaalf uur non-stop up-tempo dance muziek
Groots dance event in recreatiepark Aquabest

Vier podia met licht- en lasershows, een dansvloer van 20.000 m2 en populaire dj’s uit binnen- en buitenland. Het is de succesformule van Frequence, het jaarlijks terugkerende dance event in recreatiepark Aquabest. Zaterdag 24 augustus is deze schitterende openluchtlocatie in het Brabantse Best het domein van ruim achtduizend dance-liefhebbers.

Frequence
Patrick van Drunen van het evenementenbureau Pure Productions: “Frequence richt zich vooral op de Brabantse en Belgische dance scene en de bijbehorende sound. We bieden dezelfde sfeer als in de clubs, maar dan massaler en in de openlucht. De beste dj’s draaien van 11.00 ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds een ideale mix van trance, progressive trance, hard-trance/hard-house en techno. Onder de aanwezigen zijn bijvoorbeeld Yves Deruyter, Marcel Woods en Pat Krimson. Daarnaast heeft Frequence een primeur. De bekende Joy Kitikonti (it) en Talla 2 XLC (d) draaien allebei voor het eerst op een dance festival in Nederland. Dat we een grote behoefte in de dance scene vervullen, bleek al door de massale opkomst bij de kick-off van Frequence in 2001.”

Podia
Frequence bestaat uit vier grote podia: de Mainstage, de Hardhouse tent, de Atmoz area en de Kickstart stage. Dit laatste podium biedt jonge talenten de kans het publiek te hypnotiseren met de nieuwste platen en de beste beats. De organisatoren besteden veel aandacht aan decoratie, sfeer, licht, geluid en voorzieningen. “We willen een muzikale belevenis creëren, waar de bezoeker volledig in op kan gaan. Uiteraard speelt muziek daarbij een belangrijke rol, maar ook de sfeer eromheen”, spreekt Van Drunen uit ervaring.

Entertainment
De bezoekers zijn daarom getuige van een spectaculair samengestelde show, met dans- en theateracts, live-acts en entertainment. Ook zijn op het enorme terrein van Aquabest een kermisattractie, luchtkussen en kleine markt aanwezig. Iedereen die tijdens het dansen even wil relaxen, is welkom in de vele barretjes of in de grote lounge-area. Wie daardoor genoeg energie overhoudt, kan naar de speciale afterparty’s. Club Refresh in Weert en Afterclub Zino in Tilburg openen hun deuren tot in de vroege uurtjes.

Toegang & bereikbaarheid
Toegangskaarten voor ‘Frequence the outdoor dance event 2002’ kosten € 38,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij alle bekende voorverkoopadressen in Nederland en België. De minimumleeftijd ligt op 18 jaar en een geldig legitimatiebewijs is verplicht. Voor de reizigers van het openbaar vervoer staan voor een kleine vergoeding pendelbussen klaar op zowel het Centraal Station Best als het recreatiepark. Door de goede bereikbaarheid en voldoende parkeerplaatsen is Frequence ook uitstekend per auto te bereiken.

Kijk voor meer informatie op http://www.frequence.nl/

Tevens zullen er vrijkaarten weggeven worden op Partyflock dus hou het in de gaten :)

30 opmerkingen

 
ik gaat ook !
als jij gaat dan wil ik ook alleen hoe weet ik nog niet :S
laatste aanpassing
Is er iemand vorig jaar bij dit feestje geweest?? Het was een van de beste feestjes waar ik ooit naar toe ben gegaan. Toen Francois moest draaien klommen we met zijn allen op het podium en heel het publiek ging uit zijn dak. Een nummer werd door elke dj gedraaid (6x dus), maar dat maakte niet uit want weer ging iedereen uit zijn dak.

Brabant de beste!!
Vorig jaar was dit ook mijn beste outdoor feest!!

(zal dit jaar na nature one niet meer lukken ben ik bang.. :-P)

Maar ik weet zeker dat het weer een supertje gaat worden dit jaar!! (hopen dat het weer net zo goed is als vorig jaar..)

:bounce:
laatste aanpassing
 
yo snacky man.. ga anders met royson en mij mee.. we gaan met de trein

greets!
 
Super goed vorig jaar! 's Avonds heerlijk staan stampen terwijl het donker werd.. wel een beetje stoffig van al dat stampen maar who cares!

Dit jaar ZEKER weer aanwezig!
 
Artiest Tom Datema
De limburgers zullen er ook weer bijzijn!!!
maar eerst morgen ML!!!
Alle vrienden uit het noorden alvast bedankt voor jullie gastvrijheid.
 
Artiest LanZ^
Ja, ga denk ik ook wel, wou eigenlijk naar liberty one maar daarmee haal ik Nature One toch niet terug :/
en ik! lekker dichtbij huis, nu maar hopen dat het weer zo blijft
 
'dat nummer werd door elke DJ gedraaid'

Je zult wel Members of Mayday - 10 in 01 bedoelen , of Joy Kitikonti - Joyenergizer, die werden inderdaad door iedereen gedraaid, en elke keer IEDEREEN springen :)

Dat waren echt de nummertjes van die zomer, en vooral van Frequence
 
zijn er nog kaartjes te koop, wel toch?? dan wil ik wel gaan heb toch niets te doen volgend weekend
Euh..

TIMESCHEDULE!!!?????
 
Ik ga ook kicken see you all later
Dikke (K)
 
Dat wordt zaterdag feesten.
 
Lammie, Francois sluit af van 21:00 tot 23:00 ... tegelijk met Dana dus :D B4 Francois zit een liveact en daarvoor weer Woods ... geloof ik :bloos: ;)

Maar ik weet nog niet hoe laat Halogen in de kickstart moet draaien :cry: Wat ik wél weet is dat hij met een zangeres uit Bedrock, Londen gaat optreden :lief:
2 Yanze>> Hoor toch liever Francois als Dana...:P

:)
wordt gewoon weer knaller op dit feesie.
 
Kheb er ook zin in :-)
Wie niet..;)..:P
*DAMN* Slecht weer op komst..:(
ja damn het weer word niet best...!!! zoalng het maar droog blijft vind ik het best eigdenlijk..:-)
het word in ieder geval niet koud..
 
allemaal ff anti regen dansje doen
zow zeker ..!!! ach komt goed hoor..!!
gewoon vet regenkleding/laarzen/paraplu's e.d. meenemen, zal je altijd zien dat de zon schijnt!
Het was een toppertje mensen!!

In het begin werkte het weer niet erg mee, maar na 15:00 uur is het de hele dag droog gebleven... een beetje modderig dus, maar het was een leuk feestje!
Artiest {SHOWLIST artist 3776, 21722, 33370}
echt een vet feest weer, vooral bij kickstart area, daar knalde het af en toe, dana was ok super alleen kut da ze meer als een uur te laat was. Jp heeft haar gemis toch goed opgevult, hij draaide goed vond ik.Volgend jaar zeker weer
 
IDD! Weer een SUPER FEEST!!!

Jammer van het weer en dat de grond dus een grote mnodderpoel was, maar ik heb zekers vermaakt :bounce: :bounce: :bounce:
 
superfeest gisteren op frequence...dit is t!!!
Ik vond het echt super tegenvallen!!
Maar JP heeft het helemaal goedgemaakt!!
Waren we ons aan het voorbereiden op lady Dana....draait ze gewoon kei slecht!!
Nouja op naar de volgende feestjes