Partyflock
 

Lost & Found Recordings presenteert eigen festival

gepubliceerd door , op
We Are Lost Festival
27 februari 2018
2018 start veelbelovend voor de Lost & Found familie met de aankondiging van haar eerste eigen festival getiteld: WE ARE LOST. Op zaterdag 12 mei a.s. is het terrein van het populaire Thuishaven Amsterdam het decor voor dit nieuwe initiatief. Naast een lange set van label eigenaar Guy J treden op; de uit Spanje afkomstige virtuoos Henry Saiz, de Israëlisch collega-vrienden Guy Mantzur en Khen, de in Amsterdam wonende Duitser Patrice Baumel en heeft Miss Melera de eer om de Nederlandse afvaardiging voor haar rekening te nemen.

Muzikale verbinding als missie
De afgelopen jaren heeft Lost & Found wereldwijd vele fans weten te bereiken met haar succesvolle 'showcase' avonden. Met We Are Lost vindt er een nieuw hoofdstuk plaats binnen het palmares van het label en maakt Guy J zijn ambities waar om wereldwijd een grote muzikale familie bij elkaar te brengen met het zo herkenbare warme gelaagde techno geluid.

Doorlopende winacties
Iedere maand heb jij kans om twee tickets inclusief reis en verblijf te winnen. Zet jezelf bij het facebook event op aanwezig en tag een vriend of vriendin die jij zou willen meenemen in de comments. Op de laatste dag van de maanden januari tot en met april worden de winnaars in het event bekend gemaakt.

1 opmerking

Super !!!!