Partyflock
 
­ Nederland

Ghosttown 25th anniversary edition

gepubliceerd door , op
Ghosttown
6 januari 2018
FeestGhosttown · 25th Anniversary Edition
Datumzaterdag 3 maart 2018
LocatieCentral Studios Site
Of je er nou al bij was tijdens de allereerste editie in 1993, of je eerste Ghosttown pas kort geleden was, wanneer je een Ghosttown hebt meegemaakt weet je waar we voor staan: Een dikke early party met alleen maar hardcoreliefhebbers. Een onvervalste oldschool sfeer. Verrassende line-ups. Duistere thema's.
In 2018 is de eerste editie van Ghosttown al weer 25 jaar geleden. En dat gaan we vieren, op 3 maart in de Central Studios!

Alleen maar early en oldschool
Voor deze gelegenheid gaan we helemaal terug naar de basis: oldschool all the way! Central Studios wordt anders ingedeeld dan je gewend bent, en zal uit 3 area's bestaan. Aan de mainstage verandert niet zo heel veel, daar hoor je zoals gewoonlijk alleen de allerbeste early. In area 2 gaan we nog wat verder terug, die wordt deze keer gehost door niemand minder dan Oldschool Gangsters. En in de nieuwe area 3, 'The Freak Room', gaan we extra diep met de vetste stevigere early voor de echte die hards.

Tickets
De reguliere kaartverkoop voor Ghosttown begint op vrijdag 10 november om 12:00 uur.

9 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Fijn dat de early en old school weer ieder een eigen stage krijgen, en ook goed te zien dat er ook wordt gedacht aan de liefhebbers van het wat hardere werk qua early :)
Ligt aan mij of hebben ze de laatste jaren alleen maar jubilea. Telkens 25 jaar dit of dat. Zaal3 wordt genieten.
Central studios heeft toch maar 2 zalen?
Mooie poster (y)
Zaal 2 gehost door OG’s......lekker!!
Rob en Joe 😃
Uitspraak van Out of space :vaag: op zaterdag 4 november 2017 om 01:12:
Central studios heeft toch maar 2 zalen?

Ze hebben ook wel eens de zaal waar de kluisjes staan als extra zaal(tje) gebruikt. De ingang was toen aan de zijkant.
laatste aanpassing
Als ik me niet vergis had je destijds met Hardcore Alliance een millennium zaal, daarnaast de main en daarnaast dan weer een Darkraver Party Room. Dus rechts van de main als je naar het podium kijkt, is er nog een zaaltje.