Partyflock
 
­ Nederland

Unleashed Amsterdam: Eerste headliner bekend

gepubliceerd door , op
Met een brede lach op hun gezicht kondigt Unleashed de muzikale headliner aan voor hun aanstaande event: niemand minder dan DJ Isis zal deze avond de dansvloer vol overgave overnemen! Als welbekende pionier van ruim 20 jaar in zowel de lokale als internationale electronic music scene zal zij gegarandeerd een onvergetelijke en intense set neerzetten in de WesterUnie op 12 augustus.



Ze was 17 jaren jong toen DJ Isis een residency kreeg bij Club RoXY, wat velen deuren opende naar de werelds grootste leading events. Gedurende haar carrière heeft ze vele bijzondere performances mogen vertonen, zoals een support DJ act voor een prive concert van Prince (1993), een vertoning van haar kunsten aan Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander (2009), en heeft tijdens de Climate Summit in Copenhagen (2010) gespeeld voor 100.000 mensen.
Haar stijl van DJ'en is uniek en divers, gekenmerkt door hypnotische en akoestische invloeden. Unleashed kan niet wachten tot zij de dansvloer volledig in haar handen neemt, om de bezoekers een magische muzikale ervaring mee te geven die ze nog lang bij zal staan.



Natuurlijk kun je gedurende de gehele avond genieten van internationaal entertainment van top-niveau! Na een prachtige shibari-fashion show van de legendarische Fred Kyrel (FR) tijdens Unleashed London, heeft Unleashed direct besloten dat ze dit interactieve en geniale concept het Nederlandse thuispubliek niet willen onthouden. Geïnspireerd door bestaande kleding, traditionele knopen en textieltechnieken heeft hij voor elk soort vrouw een eigen visioen gecreëerd, en deelt dit met jullie door gedurende de hele avond meerdere vrouwen volgens zijn unieke shibari methode in te wikkelen met meerdere soorten touw, zoals gekleurd hennep, geluidskabels en parelkettingen.



De eveneens Franse Mystical TRIBES neemt op 12 augustus stormachtige wijze het podium! Deze zeer gevarieerde en uitzonderlijk getalenteerde groep vrouwelijke artiesten specialiseren in vuur performances, pyrotechnics, aerial acrobatiek, piercing acts, voodoo rituals, kaarsenwax shows en vele andere soorten fetish acts. Voor deze zomereditie zullen Dame Elixir, Iris Gahan, Maya Malaika en Nikita Klosewood gedurende meerdere shows de WesterUnie in vuur en vlam zetten.



Stay tuned voor de volgende update met natuurlijk de volledige line-up en ook meer over de volledige internationale invulling van deze zwoele zomernacht! Vergeet niet om mee te doen met de Partyflock win-actie om kans te maken op gastenlijstplekjes voor het enige nazomerse fetish event!