Partyflock
 
­ Nederland

House of Bounce

anoniem gepubliceerd op
Jamsessie met dj Ferry Nice birthday party @ House of Bounce!

Op 11 juni aanstaande is er weer een nieuwe editie van House of Bounce. Vrolijke housemelodieën worden weer afgewisseld met pompende beats. Zo stond de vorige editie in het teken van de lancering van de nieuwe website, zo staat deze editie in het teken van de verjaardag van de House of Bounce resident en organisator DJ Ferry Nice.

Door de jaren van organiseren en draaien heen heeft Ferry veel vrienden gemaakt, die ook allemaal professioneel met muziek bezig zijn, ik noem er een paar: DJ Jean, Mark van Dale, José, Melvin, Guan, Stephen J. Kroos, Stephen J. Kroos en vele andere.

Een van de meest legendarische momenten in de muziekgeschiedenis van Nederland zijn toch wel de Jamsessies in het hotel na afloop van het welbekende North Sea Jazz Festival. Alle grootheden in de Jazz die dan op het festival staan komen bij elkaar in de hotelpub en spelen uit hun liefde voor de muziek met elkaar hun eigen repertoire, zonder dat er maar een programmering aan te pas komt. Mensen staan buiten in de rij om maar een glimp op te kunnen vangen van hun helden.

Ook aankomende House of Bounce gaan we zo’n unieke gebeurtenis creëren. Iedereen die in de loop van tijd met Ferry Nice, Nude of House of Bounce te maken heeft gehad, is uitgenodigd om langs te komen en onder leiding van de birthdayboy himself een jamsessie te laten ontstaan. Ook al speel je geen instrument kan je niet draaien of zingen, zonder jouw kunnen we het niet een succes laten worden. Kom daarom vrijdag 11 juni naar de Escape Club Amsterdam en wees een deel van deze unieke gebeurtenis. See you there!

4 opmerkingen

 
uhhhhh...

nééééééééé :P
Joepie. Wat een leuk feestje. :).

Optiefen met die blije meuk! :kots: :[