Partyflock
 
­ Nederland

Zomerfeest Blijburg

gepubliceerd door , op
Zomerfeest
13 juli 2017
Dit keer volgen we de bedoeienen in de magie van onze eigen urban oase. Zes atmosferische stages gaan aan en dit keer beginnen we vroeg. Vanaf 16.00 gaan we open! De Kapel, De Salon, Het Terras, De Kelder, Het Paviljoen en een prachtige bedoeienentent in het midden van dat al. Daar is het magische hart van het feest. Hier wordt gedanst en de heilige graal bezongen. Er is een fontijn die beweegt op jouw stem en hier kan je turen in de nacht. Niemand minder dan Karima El Fillali zal je toezingen tot het kippenvel van je lijf rijst, mis haar niet.Maar je kan ook thee drinken op tapijten die met liefde worden uitgerold en luisteren naar magische verhalen en liederen van dierbare muzikanten en oh Allah, er is zo veel meer.

Aan lange tafels luiden we ons feest in, met een smakelijke, gezonde BBQ maaltijd. Voor slechts 15 euro. Vega of niet vega, boek wel op tijd jouw plekje.

Sunset
Tijdens de sunset op ons terras staat er de dikste elektronische live-act die ons land rijk is. De 8-koppige band Dialoque! Verder hebben we een paar hele fijne Blijburg favorieten uitgenodigd, want van je matties moet je het hebben. Muzikale-mind-reiziger Kareem Raihani, singing goddess Lex Empress, Master of House Zender en Melodieuze-beats-maker Arjuna Schiks.

Nachtvlinders x2
Funky Forest Bunch Familiar Music pakt de Kapel! Jazeker, dat lees je goed. Ze maken je hoofd dol en je lijf ritmisch. Maar ook de paradijselijke nachtvlinders Vreemde Vogels zijn van de partij. Ze strijken neer met hun creatieve gevolg om zo onze Salon te laten ontstijgen. En niemand minder dan de meest verfijnde muzikale flierefluiter Daniel Zuur a.k.a. Kraut strijkt met hun neer. Ready steady om wat oase stof te doen opwaaien.

Wellness in de urban oase
Onze ondergrondse nachtclub aka De Kelder is dit keer in handen van 't avantgardistisch duo Krien Jozeph en Merante Tamar van Amersfoort. Hij, de connaisseur op gebied van dikke 'off the radar' muziek en zij, zij is als een kameleon. Andere gedaantes, andere gewaden, zang, performances en Arabische 'spoken word' die je bij de nachtelijke les houden.

Oh en vergeet je handdoek niet, want in onze oase hoort ook een wellness vinden wij. De hottub en sauna staan te shinen inclusief ons privé strandje voor een ouderwetse plons in het IJ.

Dus we zien je graag, in je nomadisch gewaad, met good vibrations, in het zand, op de dansvloer, in de tent, op het tapijt en in de hottub.