Partyflock
 
­ Nederland

Sunnery james & Ryan marciano lanceren nieuwe single

gepubliceerd door , op
Sunnery james & Ryan marciano lanceren nieuwe single
7 juli 2017
Sunnery James & Ryan Marciano hebben hun zomerresidentie in Hï Ibiza pas net afgetrapt, maar hebben nu al een nieuwe single gelanceerd om de zomershows nóg onvergetelijker te maken. Hun nieuwe plaat, 'Nobody Told Me', is gemaakt in samenwerking met Kepler en komt precies op tijd om fans de ware Ibiza-ervaring te laten beleven.

'Nobody Told Me' is uitgebracht op Sunnery James & Ryan Marciano's eigen label: SONO Music. De plaat wisselt subtiele synths af met speelse beats en grootste leads en geeft daardoor fans het ultieme Ibiza-zomergevoel, waar in de wereld zij zich ook bevinden.

Het is overduidelijk dat Sunnery James & Ryan Marciano er alles aan doen om van 2017 hun beste jaar tot nu toe te maken. Voorbeelden daarvan zijn niet alleen de eerdergenoemde zomerresidentie in Hï Ibiza, maar ook de derde opeenvolgende editie van hun Sexy By Nature Pool Party eind maart in Miami en hun optreden op Ultra Music Festival Miami 2017 twee dagen later. Daarnaast maken de Amsterdamse dj's en producers morgen deel uit van de line-up van de allerlaatste editie van Sensation en staan ze deze maand beide weekenden op de mainstage van Tomorrowland, het wereldberoemde festivals waar ze op vrijdag 28 juli ook nog eens hun eigen Sexy By Nature stage hosten. 'Nobody Told Me' zal vanzelfsprekend ook daar van zich doen spreken.

1 opmerking