Partyflock
 
­ Nederland

The Sessions versus Club Q

gepubliceerd door , op
The Sessions zijn weer terug!
Na een korte zomerstop in juli en augustus, gaat deze serie feesten weer verder in september, in de Q te Zwolle. Het grote verschil met het eerste seizoen zal zijn dat The Sessions nu op zaterdagen plaats zullen vinden, en niet op de vrijdagen. Dit door een nog nauwere samenwerking met de mensen van de locatie zelf: The Q.

Ook is besloten om de gast DJ langer te laten draaien dan de gewone 2 uur. 3 tot 4 uur zal heel gewoon gaan worden.
Er is namelijk gebleken dat veel mensen die voor “the sound of The Sessions” komen, liever 1 grote kwaliteitsnaam 3 tot 4 uur horen draaien, dan 3 dj’s elk 2 uurtjes. Op deze manier willen The Sessions dus de betere gast dj’s uitnodigen, en deze uitgebreid de tijd geven om hun verhaal te vertellen aan het publiek……. Weg met het 2 uurs stramien, en de dj laten doen waar hij goed in is!!

Dit alles resulteert zaterdag 21 september dus in: The Sessions vs Club Q, part 1. Deze eerste editie wordt gelijk een hele bijzondere: Organisator en resident DJ van The Sessions, C-Jay, zal het spits afbijten. Hij zal van 22.00 tot 00.00 uur draaien.
C-Jay staat vooral bekend om zijn geesteskindje,The Sessions, een reeks feesten die hij nu al 2 jaar lang organiseert, en platenzaak The Sessions in Amersfoort, waarvan hij eigenaar is.
Gast dj’s uit het verleden van The Sessions feesten, waren o.a. per, monroe, emjay, vortex, chris cowie (uk) en san. Zoals je ziet staan deze feesten dus garant voor mooie, warme vooruitstevende geluiden…….Progressive at it’s best!
C-Jay staat bekend om zijn typische “luxe” sound, die het beste omschreven kan worden als “mooie, up-tempo, sexy en vrouwvriendelijke progressive house..” Enkele weken geleden heeft C-Jay nog gedraaid op ID&T radio, in het programma van robin albers op zaterdagavond, en zondag 1 september draait hij op SALINAS SUNDANCE, op het strand van scheveningen, samen met Jurgen, Mark van Dale, Jose en Miss Melody. C-Jay heeft al op vele feesten gedraaid, met o.a. Tiesto, Johan Gielen, Mark Shimmon, San, Jaydee, Vortex en vele anderen…

De gast DJ van deze avond is niemand minder dan James Holden, uit Engeland!
James Holden is bij dance minnend Nederland al langere tijd bekend, en hij heeft sinds zijn doorbraak op het Extrema festival vorig jaar, al op vele plaatsten in nederland gedraaid, waaronder kremlin, earth en natuurlijk ook dit jaar weer op Extrema!
Als producer is James Holden ook al jaren zeer actief bezig. Zijn producties verschijnen vaak via Silver Planet recordings, en zijn terug te vinden in de koffers van grootheden als Sasha, John Digweed, Steve Lawler en Danny Tenaglia. Zijn producties staan gewoon blind garant voor topkwaliteit!
The Sessions vs Club Q verwelkomen zaterdag 21 september dus James Holden, voor een exclusieve 3 uurs set!! Zorg dat je erbij bent!

Ook zal dj Pacific, 1 van de residenten van The Q een uur lang draaien.
Pacific draait al meer dan 10 jaar mee, en heeft samen met zijn broer, DJ Zagros, al vele producties op zijn naam staan. Pacific past perfect in het plaatje van de avond, en zal dan ook zeker een knallend einde garanderen van deze bijzondere avond.

Voor meer informatie ga je naar: http://www.thesessions.nl/ of http://www.q-radio.com/

7 opmerkingen

 
Artiest Basic
Ziet er gelikt uit!
 
The Q in zwolluhh...
gaan nou ook meerdere feesten zoals
hardknoxx naar zaterdag ???

Hope Soo :D
 
dat hoop ik niet :p

Ben benieuwd, en ben denk ik wel aanwezig :)
HardKnoxx naar de zaterdag?? ;) Dat blijft voor sommige een droom.. (sorry)

Wel op zaterdag namen als Lemon8, Per, Lucien Foort, Erik E en Zagros..
Jaaa ik ga daar ook heen en je kunt op mijn site zelfs kaarten winnen voor deze avond!!:)
www.moniqueisinthehouse.com
laatste aanpassing
Artiest Steve
Dat word weer een lekker avondje! ;)
jazekerrrrrrrrrrr steve je hebt gelijk!!! en cjay gaat z'n best weer doen he??? alleen ik zit dan op qlimax waarschijnlijk....