Partyflock
 
­ Nederland

Time table en Final info The Free Project
keihard vieren wij de vrijheid

gepubliceerd door , op
The Free Project
27 maart 2017
A.s. Vrijdag 5 mei keihard de vrijheid vieren in evenementenhal The BOX in Amsterdam. Check snel de laatste info. Heb je nog geen ticket regel die dan nu, want we gaan gegarandeerd vol. Schrijf je in voor die allerlaatste gratis tickets. Mochten de free tickets allemaal vergeven zijn kom je op de reserve lijst staan. Helemaal zeker zijn dat je erbij bent? Schaf dan dat speciale vipdeck ticket a €10,- aan. Hiernder vind je verder alle final info met de timetable.

Trailer:




Muziekstijlen:
Hardstyle, Hardcore, Freestyle en classics

Tickets
Special Vipdeck ticket: free2party.nl/tickets
  • Voordelen: snelle entree en een plek op het vipdeck met uitzicht op de dj.
  • Freeticket: Gratis entree na aanmelding via http://bit.ly/FreeProject2017


Locatie
Evenementenhal The BOX biedt plaats aan ongeveer 3000 bezoekers en is een hal met zeer goede akoestiek. Er zijn voldoende schone sanitaire voorzieningen en kluisjes, samen maakt dit deze locatie tot één van de meest complete evenementen locaties van Amsterdam.

Vervoer
Met de belangrijke snelwegen van Amsterdam in de directe omgeving is The BOX vanuit heel Nederland ideaal bereikbaar. Het adres is Mekongweg 5, 1043 AE Amsterdam.

Openbaar vervoer
Per trein: Vanaf NS-station Amsterdam Sloterdijk is het slechts 10 minuten lopen naar The BOX.
Per bus: Buslijn 82 stopt op 200 meter van The BOX bij de haltes Kapoeasweg of Oderweg.

Parkeren
The BOX is gelegen op een bedrijventerrein nabij NS-station Amsterdam Sloterdijk. Gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving, ze raden je aan binnen de vakken te parkeren; foutparkeerders kunnen worden beboet door handhavers.

Lockers
In The BOX is geen garderobe aanwezig, maar staan lockers tot je beschikking. Deze lockers werken met een pasje. In een locker passen gemiddeld zo'n 3 jassen.

Foodcorner
Op alle evenementen in The BOX is een foodcorner aanwezig met een op het evenement afgestemd assortiment.

MyChip betaalsysteem
In The BOX rekenen bezoekers af met het MyChip betaalsysteem. Dit systeem maakt cash of munten overbodig. Bij de kaartmachines kunnen bezoekers tegen betaling met cash of pinkredietkaarten kopen van elk gewenst bedrag. Met de kredietkaarten kan bij de toiletten, foodcorner en bars worden afgerekend (binnenkort ook de lockers). Na afloop kun je het openstaande krediet terugvorderen of gewoon een volgende keer in The BOX gebruiken. Kredietkaarten zijn gratis vanaf € 25,- krediet en zijn voorzien van een geldigheidsdatum.

Legitimatie is verplicht (17+)

Rookruimte
Roken is in The BOX enkel toegestaan in de aanwezige rookruimte.